Διονύσης Κολποδίνος: Μιλά για την συνεργασία του με την Beyonce
G-Fashion

Διονύσης Κολποδίνος: Μιλά για την συνεργασία του με την Beyonce

Ο Διονύσης Κολποδίνος τους τελευταίους μήνες κατάφερε μαζί με το σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο να «κρεμάσει» την ελληνική μόδα στις πιο διάσημες διεθνείς γκαρνταρόμπες, όπως αυτή της Beyoncé.

Ο ίδιος μιλά στο περιοδικό People για την συνεργασία του μαζί της.
Πώς προέκυψε, λοιπόν, η πρόταση συνεργασίας με την Beyoncé;
«Ενώ είχα δουλέψει με το στιλίστα της σε διάφορες άλλες δουλειές, μια μέρα με ρώτησε αν είχα να του κάνω κάποια πρόταση για την εμφάνισή της στα Grammy. Χωρίς πραγματικά να σκεφτώ αν είχα ή όχι κάτι στο μυαλό μου, του είπα κατευθείαν «ναι», αφού θεώρησα ότι μια τέτοια ευκαιρία δεν έπρεπε να τη χάσω. Γύρισα λοιπόν στην Ελλάδα, μελέτησα τι της αρέσει, τι πηγαίνει στο σωματότυπό της, αλλά και τι δεν έχει φορέσει και έτσι κατέληξα στο να της προτείνω έναν Έλληνα σχεδιαστή»
Και το όνομα αυτού Βρεττός Βρετάκος. Για ποιο λόγο διάλεξες το συγκεκριμένο σχεδιαστή;
«Με τον Βρεττό γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και έχουμε ντύσει αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες. Είχαμε πει, λοιπόν, και οι δύο ότι θα θέλαμε να κάνουμε κάτι στο εξωτερικό και περιμέναμε να έρθει το σωστό timing. Επιλέξαμε, λοιπόν, τέσσερα – πέντε ρούχα, τα πήρα μαζί μου στο Λονδίνο και μόλις τα είδε ο Ty ξετρελάθηκε με αυτή τη, γνωστή πια, ολόσωμη, μπλε, κρυστάλλινη φόρμα», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved