Ιωάννα Σουλιώτη: Φωτογραφίζεται με τα παιδιά της και μιλά για όλα!
G-Fashion

Ιωάννα Σουλιώτη: Φωτογραφίζεται με τα παιδιά της και μιλά για όλα!

H Ιωάννα Σουλιώτη αποκαλύπτεται και μιλά για όλα! Πώς είναι η σχέση με τα δυο της παιδία; Είναι έτοιμη για ένα νέο γάμο και πώς το πήραν τα παιδιά της όταν τους έδειξε τις αισθησιακές φωτογραφίσεις που έχει κάνει κατά το παρελθόν;


Εδώ και 11 χρόνια έχεις τον πιο σημαντικό ρόλο, αυτόν της μαμάς του Φιλέα και της Φιλο¬μήλας. Πώς νιώθεις γι' αυτό;
«Χαίρομαι και απολαμβάνω να είμαι μαμά, ακόμα κι όταν γκρινιάζω το πρωί που ξυπνάω στις 7 για το σχολείο ή τις Κυριακές που θέλω να ξυπνήσω μετά τις 12. Είναι η μεγαλύτερη ευτυχία που έχω γνωρίσει»


Τι είδους μαμά είσαι;
«Full time. Είμαι εκεί και θέλω να είμαι εκεί. Είμαι και τρελή και συντηρητική και φιλελεύθερη και προστατευτική και αγαπησιάρα. Δεν τους βάζω τις φωνές, αλλά κι εκείνα δε μου δίνουν το δικαίωμα»


Πώς είναι σαν χαρακτήρες; «Αγαπιούνται ως διδυμάκια, αλλά μαλώνουν σαν το σκύλο με τη γάτα. Είναι πολύ καλοί μαθητές και, πάνω απ' όλα, πολύ καλά και ευγενικά παιδάκια. Αγαπάνε και υποστηρίζουν τους φίλους τους και για μένα αυτό μετράει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο»


Πως ονειρεύεσαι να τα δεις;
«Θέλω να είναι ευτυχισμένα κι ας κάνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους. Ας κάνουν και λάθος επιλογές, αλλά ας έχουν τις γνώσεις να τις αντιληφθούν γρήγορα, γιατί αυτό θα τους δώσει εμπειρία. Θέλω να είναι «γεμάτοι» και σίγουροι για τον εαυτό τους, και να γίνουν ανεξάρτητοι και αυτονομημένοι»


Ανάμεσα στις φωτογραφήσεις που έχεις κάνει ως μοντέλο, υπάρχουν και κάποιες αισθη-σιακές. Τις έχουν δει τα παιδιά; «Ναι, εγώ τους τις έδειξα. Η κόρη μου έκανε μια φυσιολογική ερώτηση: «Καλά, μαμά, δεν ντράπηκες;» Και της απάντησα: «Δε βλέπεις τα αρχαία αγάλματα που είναι θεόγυμνα; Είναι Τέχνη». Ο γιος μου, πάλι, μου είπε: «Ήσουν έξυπνη που δεν έδειξες το στήθος σου». Επίσης, εξήγησα και στους δύο ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για το σώμα μας. Δικό μας είναι, το αγαπάμε ολόκληρο και, βέβαια, τους είπα ότι ήταν μέρος της δουλειάς μου. Δεν είναι χαζά τα παιδιά και βλέπουν και αντιλαμβάνονται και βρίσκουν τρόπους να σε δικαιολογούν»
Πηγή: hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved