H dj που κατακτά και την πασαρέλα
G-Fashion

H dj που κατακτά και την πασαρέλα

Είναι όμορφη, είναι sexy και μετά τα decks κατακτά και την πασαρέλα.

Ο Λόγος για την Λίλα Κυριαζοπούλου η οποία εμφανίζεται σε μεγάλα clubs κάνοντας εκρηκτικές εμφανίσεις και η οποία πλέον ασχολείται και με το μόντελινγκ. Πηγαίνει στο ατελιέ της ανερχόμενης σχεδιάστριας μόδας Cristina Pacurar στο Κολωνάκι και κερδίζει τις εντυπώσεις ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για τη νέα φθινοπωρινή και χειμερινή συλλογή της.
«Η φωτογράφιση έγινε από την Joanna Kalek στο ατελιέ της Christina, στο Κολωνάκι, και κράτησε αρκετές ώρες, ενώ εκτός από εμένα πήρε μέρος και το μοντέλο Φλώρα Γεωργά» λέει σε καθημερινή εφημερίδα η Λίλα Κυριαζοπούλου και συνεχίζει: «Πέρα από τη μουσική που λατρεύω, για εμένα είναι τρόπος έκφρασης και η μόδα. Μπορεί στα events που κάνω στα clubs οι εμφανίσεις μου να είναι αποκαλυπτικές, ωστόσο στην καθημερινότητά μου δεν κυκλοφορώ φυσικά με το μαγιό. Τα ρούχα της Christina με εκφράζουν απόλυτα και μου αρέσουν ιδιαίτερα. Είναι όλα μοναδικά κομμάτια υψηλής ραπτικής, φτιαγμένα με ακριβά ιταλικά υφάσματα, και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την αρχοντιά μιας γυναίκας».
Η Λίλα Κυριαζοπούλου ασχολείται παράλληλα και με τη διαιτολογία και είχε φωτογραφηθεί και πάλι πριν από λίγο καιρό φορώντας σύνολα της ίδιας σχεδιάστριας. «Φαίνεται πως έχει ταιριάξει η χημεία μας! Συνεργαζόμαστε πολύ ωραία μαζί και κανονίσαμε ήδη τον επόμενο μήνα κάνουμε κι άλλο shooting. Λεπτομέρειες σχετικά με αυτό θα σας πω προσεχώς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved