Η Vogue συμβουλεύει την νέα πρώτη κυρία της Ελλάδος. Τι πρέπει να φοράει;
G-Fashion

Η Vogue συμβουλεύει την νέα πρώτη κυρία της Ελλάδος. Τι πρέπει να φοράει;

Η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδος και η Vogue έσπευσε να της προτείνει ρούχα τα οποία θα πρέπει να φοράει από εδώ και στο εξής.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Αλέξη Τσίπρα και την εκλογή του στην Πρωθυπουργία. Φυσικό είναι βέβαια πλέον να ασχολούνται και με την σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα.
Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα φιλοξενήθηκε στο γνωστό γυναικείο περιοδικό μόδας, Vogue, το οποίο μέσα από την ιστοσελίδα του της έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να ντύνεται τώρα που είναι η πρώτη κυρία της Ελλάδας. «Πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα, υπάρχει μια σπουδαία γυναίκα», γράφει η Vogue, τονίζοντας πως η κυρία Μπαζιάνα είναι η σύντροφος του πιο νέου σε ηλικία πρωθυπουργού της Ελλάδας, η εκλογή του οποίου «σηματοδοτεί μια μεγάλη στροφή για την χώρα».
Το περιοδικό παρουσιάζει στην κυρία Μπαζιάνα μερικά σύνολα τα οποία, «όπως άλλες γνωστές κυρίες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα και της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ», μπορεί να φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved