Καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου: Ο Μεγακλής Βιντιάδης στην κριτική επιτροπή
G-Fashion

Καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου: Ο Μεγακλής Βιντιάδης στην κριτική επιτροπή

Ο διάσημος σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης το 6ο μέλος της κριτικής επιτροπής στα πολυαναμενόμενα Καλλιστεία Νοτίου Αιγαίου!!!


Ο λόγος για τον Μεγακλή Βιντιάδη, το σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών! Ο Μεγακλής, αρχικά σπούδασε στην σχολή θεάτρου του Ωδείου Αθηνών, ταξίδεψε στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε ως ηθοποιός, μέχρι που πηγαίνει στην Βοστώνη και αποφασίζει να σπουδάσει και να εργαστεί ως τηλεοπτικός σκηνοθέτης. Αυτή ήταν και η αρχή μίας μεγάλης καριέρας! Επιστρέφει στην Ελλάδα όπου εργάζεται για 42 ολόκληρα χρόνια στη δημόσια αλλά και στην ιδιωτική τηλεόραση. Πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία, υπήρχε η δική του υπογραφή. Συνεργάστηκε με μεγάλες προσωπικότητες του δημοσιογραφικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου. Δικές του σκηνοθετικές επιτυχίες είναι «Τα τετράγωνα των Αστέρων» και το «Κάνε ό,τι κάνω» με τη Μαρία Αλιφέρη, το σίριαλ «Εκείνες κι εγώ» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, το «Ονειροπαρμένος» με τον Κ. Βουτσά, «Η γειτονιά μας» και «Ο κύριος Συνήγορος». Ήταν επίσης σκηνοθέτης της εκπομπής του Φρέντυ Γερμανού «Αλάτι και πιπέρι», πολλών επιθεωρήσεων του Αλέκου Σακελάριου και διάφορων μουσικών προγραμμάτων.
Το 1990 ξεκινά δυναμικά στον ΑΝΤ1 σκηνοθετώντας όλους διαγωνισμούς ομορφιάς, τα τηλεπαιχνίδια, το «Ciao Antenna», το «Big Brother», το πρώτο «Fame Story» και άλλα πολλά. Συνεργάστηκε επίσης με τα κανάλια MEGA, STAR και ALPHA. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η σατιρική ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε μαζί με τους Ηλία Μπενέτο και Γιάννη Καραλή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved