Βασίλειος Βασιλείου: Ο make up artist των celebrities αποκαλύπτει…
G-Fashion

Βασίλειος Βασιλείου: Ο make up artist των celebrities αποκαλύπτει…

Με τα «μαγικά χέρια» του και τη φαντασία ο Βασίλειος Βασιλείου «μεταμορφώνει» τα τελευταία χρόνια τις εγχώριες σταρ που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στις εμφανίσεις τους. Τι κρύβουν οι ιστορίες κομμωτηρίου;

«Για την Ελένη Βιτάλη το μακιγιάζ είναι, προσωπική υπόθεση» λέει σε καθημερινή εφημερίδα. «Το περίγραμμα των ματιών της το κάνει μόνη της. Το χέρι της ύστερα από τόσα χρόνια γνωρίζει πολύ καλά να κρατά σταθερά το μαύρο μολύβι για να δημιουργήσει smoky αποτέλεσμα. Είναι αυτό που της ταιριάζει, απόλυτα, διότι η ματιά της γίνεται πιο έντονη, ζεστή και σαγηνευτική. Τα υπόλοιπα τα κάνω εγώ! Επίσης απεχθάνεται το ίσιωμα των μαλλιών της. Προτιμά στις εμφανίσεις της τα μαλλιάτης λυτά, με αυτό το φυσικό "σπάσιμο" που κάνουν και το έχει υιοθετήσει. Επίσης για κανέναν λόγο δεν θα αλλάξει χρώμα μαλλιών. Το μαύρο είναι αυτό που αναδεικνύει το ταμπεραμέντο και την ομορφιά της. Κόκκινα δεν θα τα κάνει ποτέ ξανά»
Ποια κυρία της τηλεόρασης απολαμβάνει να έχει όγκο στα μαλλιά; Η Ευγενία Μανωλίδου. «Έχει τον λόγο της. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγει τις τρέσες, τα εξτένσιον, τα ποστίς και ό,τι άλλο πρόσθετο που θα τα έδειχνε πλούσια. Θα δεχτεί, μόνο αν το απαιτεί το concept μιας φωτογράφησης. Της αρέσει το ελαφρύ μακιγιάζ καθώς έτσι δεν ταλαιπωρεί και το δέρμα της. Προτιμά τα γήινα χρώματα που αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά της.»
Τι μπορεί να χαλάσει την διάθεση της Ναταλίας Δραγούμη; «Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών. Την πονάει η όλη διαδικασία, επειδή έχει πολλά και μακριά μαλλιά» αποκαλύπτει, ο γνωστός κομμωτής. «Αρνείται ακόμη και στις φωτογραφίσεις τα στιλιζαρισμένα μαλλιά και απεχθάνεται το κρεπάρισμα. Αποφεύγει τις βαφές, τις λατρεύει τις ανταύγειες. Δεν θέλει να ταλαιπωρεί τα μαλλιά της. Δεν αγαπάει τα έντονα χρώματα στα κραγιόν»
Το μόνο γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει έως και εκνευρισμό στην Ελένη Δήμου είναι τα φριζαρισμένα μαλλιά και έχει απόλυτο δίκιο. Είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μιας κομψής εμφάνισης, αυτό όταν ισιώνουμε τα πυκνά, σγουρά μαλλιά της, θέλει να τα "ψήνω" πολύ καλά. Το σοκολατί χρώμα, το οποίο έχει, υιοθετήσει είναι η απόχρωση που της ταιριάζει τέλεια. Ξανθιά δεν θα γίνει ποτέ ξανά. Αγαπάει τους κότσους και δεν αντέχει την αλογοουρά. Για το μακιγιάζ της απαιτεί τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και το πιο ακριβό make up που κυκλοφορεί. Χρησιμοποιεί φακούς επαφής στο υπέροχο χρώμα των ματιών της προκειμένου να κάνει πιο έντονο το βλέμμα της, με σκιες σε φρέσκα χρώματα. Αντιπαθεί το smoky»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved