Η Μαριάννα G κατακτά τον χώρο της μόδας
G-Fashion

Η Μαριάννα G κατακτά τον χώρο της μόδας

Η Μαριάννα Γουλανδρή δημιουργεί τη δική της κολεξιόν από μαγιό και αξεσουάρ. Οι fashion bloggers υποκλίνονται και οι πύλες της διεθνούς μόδας ανοίγουν για τη νεαρή Ελληνίδα designer.

Ο κοινωνικός της κύκλος ισχυρίζεται ότι η Marianna G είναι απλή, προσηνής και μονίμως χαμογελαστή. Η ίδια, αναφερόμενη στο ημερήσιο πρόγραμμά της, είχε αποκαλύψει στο «thema people»: «Ξυπνώ για να πάω στο γραφείο συνήθως στις 8 π.μ. (καμιά φορά καθυστερώ και λίγο), αλλά το 24ωρο προσαρμόζεται ανάλογα με το τι έχω να κάνω. Μένω όλη την ημέρα στο ατελιέ μου ή διακόπτω για κάποιο γεύμα. Αν είμαι ξεκούραστη, πηγαίνω στο γυμναστήριο και το ημερήσιο πρόγραμμα κλείνει το απόγευμα με δείπνο ή σινεμά».
Η ζωή της περιλαμβάνει πολλά αεροπορικά δρομολόγια. Ταξιδεύει άλλοτε σε κοσμοπολίτικους προορισμούς και άλλοτε σε εξωτικά μέρη για να παρακολουθήσει κάποιο editorial που αφορά τη δουλειά της.
Είναι εργατική, τελειομανής και διαθέτει γούστο, γι' αυτό και τα μαγιό της, αλλά και τα κοσμήματα τα οποία λανσάρονται στη διεθνή αγορά υπό την επωνυμία «Marianna G», ξεχωρίζουν.
Αγαπημένο της νησί, φυσικά, παραμένει η Μύκονος, την οποία και επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι απολαμβάνοντας τις διακοπές της μαζί με την παρέα της. Εδώ και καιρό σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τη φετινή παρουσίαση της σειράς Marianna G από εκεί. Άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει, «τα ελληνικά καλοκαίρια ήταν σίγουρα η βασικότερη πρόκληση για να σχεδιάσω ρούχα της θάλασσας και της παραλίας. Η ιδέα μού ήρθε περνώντας ατελείωτες ώρες στην παραλία και τον καυτό ήλιο, φορώντας όλη την ημέρα ένα μαγιό. Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη χώρα, με υπέροχα νησιά. Κάποια από αυτά, μάλιστα, έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα, γι' αυτό και τα επέλεξα, συσχετίζοντάς τα κατά καιρούς με τις δημιουργίες μου».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved