Follow your instincts with… BREEZE Watches!
G-Fashion

Follow your instincts with… BREEZE Watches!

Η νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι των αγαπημένων μας ρολογιών Breeze μέσα από τη σειρά Safari Chic, μας καλεί να ξεχάσουμε όλους τους κανόνες και να ακολουθήσουμε μόνο το ένστικτό μας.

H σειρά Safari Chic, λικνίζεται ανάμεσα σε όμορφες αντιθέσεις & ενστικτώδεις αποφάσεις που αναδεικνύουν το στυλ σας! Μέσα από ethnic επιρροές, αισθησιακά σχήματα με ιδιαίτερες vintage λεπτομέρειες, σας γοητεύουν αφού συνδυάζουν την σαγηνευτική πολυτέλεια με το κλασσικό.

Άλλωστε όλοι οι fashion addicts γνωρίζουν καλά ότι τα Breeze Watches και η σειρά Safari Chic, είναι το απόλυτο must have αξεσουάρ σε κάθε wishlist, αφού ολοκληρώνουν ιδανικά το στυλ σου και μετατρέπουν κάθε outfit σε ένα 24/7 Safari Look.

Η Breeze σειρά, Safari Chic, κυκλοφορεί σε συνδυασμούς για κάθε γούστο με δέκα ρολόγια, αυθεντικούς εκπρόσωπους του γυναικείου design στις πιο hot χρωματικές προτάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού, με μπρασελέ σε ροζ χρυσό, κίτρινο χρυσό, ή με κράμα χρυσού και ασημένιου, για την απόλυτη luxury και glamorous εμπειρία κάθε στιγμή!

Εμείς ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό και γυαλιστερό χρωματιστό καντράν το οποίο φέρει ένα ιδιαίτερο ‘animal’ print που δεν μας άφησε ασυγκίνητους, αφού εμφανίζει μοναδικούς ιριδισμούς & αντανακλάσεις, αποτέλεσμα αποκλειστικής σχεδιαστικής τεχνοτροπίας!!!

Να σημειώσουμε ότι όλα τα ρολόγια BREEZE είναι αδιάβροχα (100μ.).

Your Fashion Journey Starts Here!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα:
DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.

www.breezewatches.com
www.facebook.com/breezewatches
https://instagram.com/breeze.watches/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved