Τι φόρεσαν οι κυρίες του debate και πόσο κόστισαν τα επώνυμα ρούχα τους
G-Fashion

Τι φόρεσαν οι κυρίες του debate και πόσο κόστισαν τα επώνυμα ρούχα τους

Το debate έχει ιδιαίτερη σημασία πριν τις εκλογές και γι’ αυτό οι κυρίες της δημοσιογραφίες έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή τους.

Μπορεί την βραδιά του debate να ήταν στιλάτες, ωστόσο όταν βρέθηκαν απέναντι από τους πολιτικούς αρχηγούς ο λόγος τους ήταν αυστηρός.
Η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε να φορέσει ένα σμαραγδί φόρεμα σε άλφα γραμμή όπου από την μέση και κάτω είχε πιέτες όπου το συνδύασε με nude γόβες του οίκου Christian Louboutin και τσάντα στην ίδια απόχρωση του οίκου Louis Vuitton. Το φόρεμα μοιάζει αρκετά με αυτά του οίκου Missoni, ενώ τα παπούτσια κοστίζουν 600€.
Η Μαρία Χούκλη όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εμφανίστηκε στο debate με λευκή τουνίκ με broderie σχέδιο, μαύρη παντελόνα και nude γόβες ενώ η τσάντα της του οίκου Chanel κοστίζει 4.500 €.
Η Σία Κοσιώνη παρέμεινε σταθερή στις στιλιστικές της επιλογές. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φόρεσε λευκό ταγιέρ με μαύρα κουμπιά όπου ταίριαζαν απόλυτα με τις μαύρες κλασικές γόβες και την τσάντα σε μοβ απόχρωση του οίκου Gucci.
Τέλος, η Όλγα Τρέμη παρέδωσε μαθήματα κομψότητας, αφού επέλεξε να φορέσει μαύρο σακάκι με λευκούς κύκλους και μια λεπτή μαύρη ζώνη με χρυσό κούμπωμα κάτω από το στήθος, όπου το συνδύασε άψογα με την μαύρη pencil φούστα και μαύρες γόβες. Το διακριτικό κολιέ του οίκου Van Cleef & Arpels κοστολογείται στα 4.000€ ενώ η τσάντα του οίκου Hermes κοστίζει περίπου 6.500. Την διαφορετική πινελιά στο look έδωσε το μαλλί της που δεν πέρασε απαρατήρητο.

πηγή:YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved