Oι Mi-Ro θέλουν να μας πάνε στον παράδεισο
G-Fashion

Oι Mi-Ro θέλουν να μας πάνε στον παράδεισο

Από τη Μάρλεν Ντίτριχ του ‘Σανγκάη Εξπρές’ στα περίτεχνα μοτίβα που συναντάς στο φτέρωμα των παραδείσιων πουλιών, από τα βιβλία του Έβελιν Γουό ‘Brideshead Revisited’ και ‘Vile Bodies’ και την Αγγλία του ’20 στην αποπλάνηση από μία γυναίκα σειρήνα, από την άγρια δημιουργικότητα που απαιτεί η couture στη στρατηγική τέχνη του striptease και από τα βασικά σχήματα στα πολύτιμα, περίτεχνα υλικά.

Οι αντιθέσεις και οι συμπληρωματικοί συνδυασμοί που παρέθεσα είναι και τα εφτά σημεία έμπνευσης των Mi-Ro για τον Χειμώνα του 2016 που θέλει, επιμένει, προσπαθεί και καταφέρνει να μας μεταφέρει σε ένα παράδεισο. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκαν όλοι όσοι έδωσαν το παρόν στην παρουσίαση της νέας δουλειάς του σχεδιαστικού διδύμου Birds Of Paradise στο Μέγαρο Υπατία το βράδυ της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου.
O Δημήτρης Μαστρόκαλος είναι το Μi, ο Γιάννης Ράπτης είναι το Rο και κάθε συλλογή τους είναι το αποτέλεσμα της εξίσωσης τους που αντιστέκεται στην κατήφεια εξακολουθώντας να υποστηρίζει ένα κομμάτι επιχειρηματικότητας και δημιουργίας που χαρίζει ανάταση αισθητική. “Μεταξωτό σατέν, δαντέλα σε μορφή διχτυού, παγιέτες και φτερά. Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved