Ανασκόπηση 2015: Aυτές ήταν οι πιο κομψές celebrities του Hollywood τη χρονιά που έφυγε!
G-Fashion

Ανασκόπηση 2015: Aυτές ήταν οι πιο κομψές celebrities του Hollywood τη χρονιά που έφυγε!

Οι πιο κομψές κυρίες της διεθνούς σόουμπιζ κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή μας με ασύλληπτα ή... λιγότερο ασύλληπτα τέλειες ενδυματολογικές επιλογές. Είτε επρόκειτο για εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί είτε για πιο καθημερινές και απλές εμφανίσεις τους, φόρεσαν μοναδικά κομμάτια, τα συνδύασαν απίθανα με τέλεια αξεσουάρ και παπούτσια και δικαίως απέκτησαν τον τίτλο του fashionista για τη χρονιά που πέρασε. Είναι οι διάσημες που δεν φοβούνται να πάρουν κάποιο ενδυματολογικό ρίσκο ή να αλλάξουν τα μαλλιά τους ώστε να ταιριάζουν με τα ρούχα τους και το styling τους. Ας δούμε λοιπόν την δεκάδα των πιο κομψών γυναικών του Χόλιγουντ που έδωσαν πραγματικά... μαθήματα στυλ!

Σύμφωνα με την κορυφαία ιστοσελίδα ranker, πρώτη στη λίστα των fashion bloggers παγκοσμίως έρχεται η Charlize Theron η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Ειδικά φέτος, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με αέρινα σύνολα ή αυστηρά ταγέρ που αναδείκνυαν την ψηλόλιγνη σιλουέτα της.

Στη δεύτερη θέση, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή βρίσκεται η Jennifer Aniston η οποία φρόντισε να διατηρήσει τη συνταγή των προηγούμενων ετών. Από τη δεκάδα που θα διαβάσετε είναι από εκείνες που δεν ρισκάρουν, προτιμούν πιο «ασφαλείς» επιλογές, τόσο στυλιστικά όσο και στα μαλλιά της αλλά είναι πάντα κομψή και σικ.

Αν και εμείς δεν συμφωνούμε με τη νούμερο τρία επιλογή του ranker, η συγκεκριμένη ιντερνετική πύλη μόδας θέλει την τριάδα να κλείνει η Kate Middleton, σύζυγος του πρίγκιπα William της Αγγλίας. Όχι πως δεν έχει φορέσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς εξαιρετικά κομμάτια, όμως αρκετές φορές, οι στυλιστικές επιλογές της δεν συνάδουν με τη φρεσκάδα και την ομορφιά των νιάτων της. Πολύ συντηρητικά ταγέρ, που δεν δικαιολογούνται ακόμα και αν λάβει κανείς υπόψη ότι πρόκειται για τη σύζυγο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Στην τέταρτη θέση συναντάμε την Emma Watson η οποία και τολμά και νεανικότητα αποπνέει κάθε outfit της. Μπορεί κανείς να τη δει με ένα στενό τζιν και μπότες ψιλές αλλά για την εμφάνισή της πάνω στο κόκκινο χαλί θα επιλέξει ένα εντυπωσιακό φόρεμα που θα συνδυάσει ιδανικά με παπούτσια και αξεσουάρ. Εκεί που δείχνει να δίνει μεγάλη σημασία η Emma Watson είναι τα μαλλιά της που συχνά αλλάζει, υιοθετώντας πολλές φορές ακόμα και extreme κοντά κουρέματα.

Στην πέμπτη θέση για το 2015 έχουμε την Gwyneth Paltrow η οποία δίνει πολλά χρήματα για το ντύσιμό της και είναι εμφανές πως έχει πλούσια γκαρνταρόμπα. Μπορεί να μην τη λες και fashion icon όμως κάθε της εμφάνιση, ακόμα και όταν πάει να πάρει τα παιδιά από το σχολειό είναι εντυπωσιακή και φροντισμένη.

Στην έκτη θέση (εμείς θα την τοποθετούσαμε σε υψηλότερη θέση) βρίσκεται η Victoria Beckham η οποία τείνει να συνδέσει το όνομά της όχι με το τραγούδι από όπου ξεκίνησε η καριέρα της αλλά με τη μόδα και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα pencill παντελόνια και οι φούστες είναι το σήμα κατατεθέν της και η ίδια προτιμά τα μονόχρωμα outfits.

Με απλότητα και χωρίς κραυγαλέες επιλογές προσεγγίζει τη μόδα η Natalie Portman η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση. Η διάσημη ηθοποιός κάνει ασφαλείς επιλογές και αποφεύγει τις ακρότητες, γεγονός που την έχει αναδείξει σε ό,τι αφορά το στυλ της.

Πιο τολμηρή απ’ όλες είναι η Emma Stone η οποία και σκωτσέζικο καρό θα φορέσει, και έντονα χρώματα και σχέδια θα δοκιμάσει, πάντα όμως με πολλή προσοχή και χωρίς να ακροβατεί ανάμεσα στη μόδα και τη... γελοιότητα.

Απλές γραμμές και καθόλου περίπλοκα outfits επιλέγει για τις εμφανίσεις της η Mila Kunis. Η ηθοποιός η οποία πλέον έχει επανέλθει στη σιλουέτα της, μετά τη γέννα, φροντίζει να αναδεικνύει με τις επιλογές της τα όμορφα σημεία του σώματός της, διατηρώντας πάντα το μακρύ, μέχρι τους ώμους μαύρο μαλλί της.

Τη δεκάδα κλείνει η Blake Lively η οποία σοφά επιλέγει να φορά περισσότερο μίνι προκειμένου να αναδείξει το δυνατό σημείο του σώματός της, τα καλλίγραμμα πόδια της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved