Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά τη χρονιά που πέρασε
G-Fashion

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά τη χρονιά που πέρασε

Η Φαίη Σκορδά τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε fashion icon σε αντίθεση με το παρελθόν που δεν φημιζόταν για την καλή σχέση της με τη μόδα. Ειδικά το 2015 μας εντυπωσίασε με τις στυλιστικές επιλογές της, με την πολύτιμη βοήθεια βέβαια πάντα του προσωπικού της στυλίστα Βαγγέλη Ζάχου.

Τα pencil παντελόνια που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της, οι μίντι φούστες που επίσης έχουν το ίδιο αποτέλεσμα αλλά και τα εντυπωσιακά πανωφόρια, βοήθησαν τη Φαίη Σκορδά να πάρει τη δική της θέση στο πάνθεον των πιο καλοντυμένων γυναικών της ελληνικής σόουμπιζ.
Όχι, δεν θα μιλήσουμε για τις στυλιστικές επιλογές της εντός πλατό για την πρωινή εκπομπή «Πρωινό» που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα. Θα αναφερθούμε σε εκείνες τις εμφανίσεις όπου η Φαίη πιο χαλαρή, ίσως θα έκανε και κανένα λαθάκι. Και όμως, η παρουσιάστρια ήταν πολύ προσεκτική ακόμα και στις εμφανίσεις της για ψώνια.
Μία από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις της ήταν πάντως πριν από λίγες εβδομάδες όταν βρέθηκε σε εκδήλωση για το άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου. Φορούσε ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο σύνολο με το οποίο εντυπωσίασε. Όσο για τις εμμονές της σε ό,τι αφορά τα ρούχα και τα εξεσουάρ της, αναμφισβήτητα μία είναι οι nude γόβες αλλά και το μαύρο pencil παντελόνι που το συνδύασε άψογα είτε με ψιλές μπότες μέχρι το γόνατο είτε με δωδεκάποντες κλασικές γόβες. Το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις ήταν το ίδιο εντυπωσιακό. Δείτε παρακάτω εμφανίσεις της που ξεχωρίσαμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved