Ημέρα της Γυναίκας: Η μετάλλαξη της γυναικείας μόδας σε έναν αιώνα!
G-Fashion

Ημέρα της Γυναίκας: Η μετάλλαξη της γυναικείας μόδας σε έναν αιώνα!

Η μόδα κάνει κύκλους... Το ακούμε αυτό από την παιδική μας ηλικία και οφείλουμε να πούμε ότι λίγο πολύ αυτό είναι σωστό. 

Αφού trends από το παρελθόν επανέρχονται κατά καιρούς, άλλα ατόφια, όπως ήταν και όταν πρωτοκυκλοφόρησαν και άλλα με τρόπο που να συμβαδίζει με την εκάστοτε εποχή.

Σήμερα και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2016 παρουσιάζουμε ένα βίντεο που έφτιαξε πέρυσι το Moda για να δείξει πόσο πολύ έχει αλλάξει η γυναικεία μόδα - όχι μόνο στα ρούχα και τα παπούτσια αλλά και στο μακιγιάζ και τα χτενίσματα- μέσα σε έναν ολόκληρο αιώνα. Ποιά ήταν τα in fashion πρότυπα το 1915 και ποια στις επόμενες δεκαετίες. Πόσο έχει αλλάξει τελικά η εικόνα της γυναίκας του χθες και του σήμερα.

Πολύ θα μας πείτε και θα έχετε δίκιο. Ρούχα πουψ στο παρελθόν θεωρούνταν πρωτοποριακά ή και προκλητικά πλέον θεωρούνται σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και απλά....αποκριάτικα. Και η αλήθεια είναι πως κάποιες από τις τάσεις της μόδας του πρόσφατου παρελθόντος, όπως για παράδειγμα τα σακάκια με τις βάτες και την φράντζα λασπωτήρα, θέλουμε σίγουρα να τις ξεχάσουμε και να μην τις δούμε να επιστρέψουν σε αυτούς τους... κύκλους της μόδας.

Το βίντεο πάντως είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved