Λαμπερό πάρτι στην Κοζάνη με special guest την Δούκισσα Νομικού
G-Fashion

Λαμπερό πάρτι στην Κοζάνη με special guest την Δούκισσα Νομικού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτι για τα 3 χρόνια της Pink Woman στην Κοζάνη, σε ένα event πoυ ήταν όλοι εκεί.

Οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του ελληνικού fashion crowd ταξίδεψαν στην αγαπημένη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για να δώσουν το παρόν σε ένα μοναδικό event με πολλές εκπλήξεις και happenings.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος της Pink Woman Στέλιος Αβραμίδης και η Διευθύντρια Marketing Χρυσάνθη Ντάφλα καλωσόρισαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο για να γιορτάσουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας στην όμορφη πόλη, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά δημιουργίες της τρέχουσας αλλά και της νέας κολεξιόν που συνδυάζει για άλλη μια φορά με αρμονικό τρόπο νεανική κομψότητα, ποιότητα και απίστευτες τιμές.

Special guest ήταν η Βrand Ambassador της Pink Woman Δούκισσα Νομικού που υποδέχθηκε με πολύ χαρά τους 1500 και πλέον καλεσμένους που ήταν εκεί για να δουν από κοντά τη νέα συλλογή SS/16 ‘’Dutchess Collection by Doukissa Nomikou’’ που κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα της Pink Woman.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved