Από Τουρκία, Μιλάνο η Ιωάννα! Και η Σεράινα;
G-Fashion

Από Τουρκία, Μιλάνο η Ιωάννα! Και η Σεράινα;

Επόμενος σταθμός… το Μιλάνο για την Ιωάννα του Next Top Model η οποία φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στον κόσμο του modeling εκτός συνόρων.

Το μοντέλο έχει κάνει μια σειρά από πολύ επιτυχημένες φωτογραφίσεις στην Τουρκία και σε λίγο καιρό, αφού ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εκεί ετοιμάζεται, όχι για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά για ένα ακόμη ταξιδάκι, αυτή τη φορά μέχρι το Μιλάνο!

Μέχρι εδώ όλα καλά… Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να μετατρέψει το ταξίδι της Ιωάννας σε εφιάλτη… και αυτό το κάτι ακούει στο όνομα Σεράινα!

Η νικήτρια του Next Top Model βρίσκεται και εκείνη στην Ιταλική πόλη όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με πρακτορεία, φωτογραφίσεις και castings.
Η σχέση των δυο κοριτσιών φυσικά δεν έχουν αλλάξει καθόλου από τότε που βρίσκονταν και οι δυο στο παιχνίδι ενώ καμία από τις δυο δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να ξανασυνατήσει την πρώην συμπαίκτριά της.

Το τι μπορεί να συμβεί λοιπόν αν οι δυο κοπέλες βρεθούν ξανά δίπλα δίπλα σε κάποια δουλειά ή shooting, αυτό δεν μπορούμε καν να τα σκεφτούμε καθώς η πραγματικότητα πολλές φορές υπερβαίνει τη φαντασία. Ελπίζουμε μόνο (μεγάλη πόλη το Μιλάνο) να μην διασταυρωθούν ποτέ οι δρόμοι τους!

Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίσεις που έκανε η Ιωάννα στην Τουρκία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved