Δ. Γιαννέτος: Ο δρόμος προς την κορυφή, οι δυσκολίες και οι παραξενιές των σταρ που συνεργάζεται
G-Fashion

Δ. Γιαννέτος: Ο δρόμος προς την κορυφή, οι δυσκολίες και οι παραξενιές των σταρ που συνεργάζεται

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει καταφέρει µέσα σε 3,5 χρόνια να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα.

Σε µία από τις πτήσεις του ανάµεσα σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Μιλάνο «πετύχαµε» τον hair και make up artist στο Λος Άντζελες και µας µίλησε για τις σταρ των οποίων τις εµφανίσεις επιµελείται, αλλά και για το τίµηµα της απόφασής του να φύγει από την Ελλάδα στο ζενίθ της καριέρας του.
«Έφυγα από την Ελλάδα, γιατί η ζωή είναι µικρή και πρέπει να κάνουµε ό,τι ονειρευόµαστε. Εµένα µου αρέσει να βάζω στόχους. Ήθελα να έρθω στο κέντρο του κόσµου, τη Νέα Υόρκη. Έριξα πάρα πολύ τον εγωισµό µου, γιατί στην Ελλάδα ήµουν λίγο κακοµαθηµένος, αφού εδώ βρήκα πολλές κλειστές πόρτες...», εξηγεί στη Real.
Οι κλειστές πόρτες άνοιξαν και ο ∆ημήτρης Γιαννέτος άρχισε να κάνει µεγάλες συνεργασίες. Πλέον µπορεί να υπερηφανεύεται ως ο Eλληνας που έχει ζήσει από πολύ κοντά τα µεγαλύτερα events του κόσµου: SAG Awards, Oscar, pre Oscar parties, Βillboard Αwards και φυσικά τα πιο ακριβοθώρητα fashion shows. Εκτός από τη Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή, µε την οποία συγκατοικούσε τον πρώτο καιρό στη Νέα Υόρκη, υπήρξε και µια άλλη γυναίκα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του: «Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ένας άνθρωπος-κλειδί στη ζωή µου. Στην αρχή, µου γνώρισε τη Φαίη Σκορδά, µε την οποία είµαστε πολύ καλοί φίλοι, ενώ στη νέα µου προσπάθεια µου σύστησε τη Maria Menounos. Η Μαριέττα είναι φύλακας-άγγελός µου, είναι η νεράιδά µου, που µε το ραβδάκι της µου γνωρίζει ανθρώπους-κλειδιά στη ζωή µου!», θα πει.
Η Μαρία Μενούνος ήταν από τις πρώτες σταρ που αντιλήφθηκαν το ταλέντο του ∆ηµήτρη: «Τη γνώρισα στη βάπτιση του παιδιού της Μαριέττα Χρουσαλά. Έπειτα από δύο µήνες έλαβα ένα µέιλ από τη Μαρία για να κάνουµε µαζί µια δουλειά και από τότε κολλήσαµε. Της χρωστάω το ξεκίνηµά µου στο Λος Άντζελες, όπου τώρα συνεργάζοµαι µε όλο το young Χόλιγουντ. Μια µεγάλη συνεργασία µου ήταν µε τηνΚέιτλιν Τζένερ για το περιοδικό "Glamour" - µετά τον ντόρο που είχε δηµιουργηθεί µαζί της ήταν για εµένα συναρπαστικό. Επίσης, βασικό είναι ότι έχω µπει στην οµάδα του Κουίντο, του καλύτερου κοµµωτή στον κόσµο».
Το εντυπωσιακό αγγελάκι της «Victoria Secret», Ιρίνα Σάικ, είναι µια ακόµη σταρ που εµπιστεύτηκε τον ∆ημήτρη Γιαννέτο: «Την Ιρίνα τη γνώρισα σε επιδείξεις στο Παρίσι και το Μιλάνο και πριν από λίγο καιρό κάναµε την πρώτη µας συνεργασία για την καινούργια καµπάνια ρούχων που προµοτάρει». Όσο για τις παραξενιές και τα καπρίτσια των µεγάλων σταρ, ο ίδιος έχει άλλη άποψη: «Οι µεγαλύτερες σταρ έχουν τόσο µεγάλη αυτοπεποίθηση που δεν βγάζουν κόµπλεξ και ανασφάλεια µε την εµφάνισή τους. Οι ανερχόµενοι έχουν θέµατα... Έχω συναντήσει τους πάντες στα Όσκαρ και σε διαβεβαιώ ότι είναι όλοι κουλ. Απλώς, φορούν πολύ ωραία και ακριβά ρούχα».
Πριν από 3,5 χρόνια που αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του, δεν φανταζόταν ότι η τύχη θα ήταν τόσο καλή µαζί του. Ειδικά τον πρώτο καιρό που τα πράγµατα για εκείνον ήταν δύσκολα: «∆υσκολεύτηκα πολύ, γιατί δεν γνώριζα τη γλώσσα. Μιλούσα µόνο τα βασικά! Αν ήξερα πόσο δύσκολο ήταν, δεν ξέρω αν θα το αποφάσιζα». Και µπορεί να του λείπουν αρκετά πράγµατα από την Ελλάδα, αλλά ένας Έλληνας όπου κι αν βρεθεί ξέρει πώς να επιβιώνει: «Όσο ανοιχτό µυαλό κι αν έχεις, αν δεν έχεις την ίδια κουλτούρα, δεν µπορείς να καταλάβεις τα ίδια πράγµατα. Στο Λος Αντζελες έχουµε κάνει µια ελληνική... συµµορία µε τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τον Γιώργο Καραµίχο και τη Θεοδώρα Πασχαλίδου», αποκαλύπτει, ενώ µιλά για τις βασικές διαφορές ανάµεσα στη χώρα µας και το εξωτερικό: «Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του επαγγελµατισµού εδώ. Στην Ελλάδα απλώς δουλεύουµε πολύ σκληρά. Σε µια µεγάλη φωτογράφιση εδώ σε περιµένει ο σεφ να σε ρωτήσει πώς θέλεις τα αυγά σου... ∆εν µπορώ να παραπονεθώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved