Μπακοδήμου: Φτιάχνει ρούχα για γυναίκες με καμπύλες
G-Fashion

Μπακοδήμου: Φτιάχνει ρούχα για γυναίκες με καμπύλες

Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδας, Μαρία Μπακοδήμου εκτός από τη γνωστή σειρά ρούχων της που κυκλοφορεί εδώ και καιρό, δημιούργησε και μια νέα σειρά για γυναίκες που αγαπούν τις καμπύλες τους. 

«Αποφάσισα να κάνω μια τέτοια σειρά γιατί δεν υπάρχουν ρούχα για γυναίκες με καμπύλες. Συνήθως οι γυναίκες με καμπύλες έχουν πολύ περιορισμένες επιλογές και ζητούσαν τα ρούχα που έχουμε στην κανονική σειρά σε μεγαλύτερα μεγέθη. Αποφασίσαμε να βγάλουμε κάποια πατρόν από αυτά και κάποια καινούργια σε μια πειραματική σειρά για να δούμε την ανταπόκριση. Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και τον Σεπτέμβριο θα βγει μια σειρά πολύ πιο πλούσια σε σχέδια και χρώματα, για να καλύψουν τις ανάγκες που έχουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν τις καμπύλες τους. Το μεγαλύτερο νούμερο είναι το 64 και ράβονται κατόπιν παραγγελίας, οπότε μπορεί η κάθε πελάτισσα να ράψει στο μήκος που θέλει» τόνισε στην Freddo.

Όσον αφορά τα ρούχα, παρά την κρίση, όπως δηλώνει η ξανθιά παρουσιάστρια, πάνε πολύ καλά, αφού οι γυναίκες τα έχουν αγαπήσει. «Πάνε πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη παρά την κρίση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved