Ειδικοί της μόδας μιλούν για το look της Μπαζιάνα
G-Fashion

Ειδικοί της μόδας μιλούν για το look της Μπαζιάνα

Ειδικοί της μόδας μιλούν για το look της συζύγου του πρωθυπουργού, Μπέτυς Μπαζιάνα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ (στυλίστρια): «Το πιο επίσημο, αλλά ήσυχο ύφος στο στυλ που έχει επιλέξει της ταιριάζει, αλλά το κορίτσι που σίγουρα κρύβει κάπου μέσα της πρέπει να κάνει και την εμφάνιση του. Το φωτεινό κραγιόν, το χρώμα στο μανικιούρ, τα πιο χαλαρά πιασμένα μαλλιά αναδεικνύουν αυτό το στοιχείο της προσωπικότητας της κα( τη δείχνουν πιο φρέσκια και χαρούμενη, ίσως πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία της. Μια χρυσή τομή είναι το ιδανικά και έτσι ίσως πιο παλ, αλλά φωτεινές αποχρώσεις στο ντύσιμο και μια πινελιά χρώματος στο make up με το κραγιόν ή στο μανικιούρ, στα αξεσουάρ, σε μια τσάντα ή στα παπούτσια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η νέα διαδρομή που η Μπ. Μπαζιάνα χαράζει στον χώρο της μόδας τηρεί τα «πρωτόκολλα», αλλά μπορεί να ισορροπήσει και με το προσωπικό στυλ σε έναν ιδανικό συνδυασμό, για να μη χαθεί ποτέ το κορίτσι μέσα από την κυρία!»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ - ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ (στυλίστες): Τα πιο αυστηρά χτενίσματα και το χρώμα φαίνεται να έχουν μπει στο πρόγραμμα της κυρίας Μπαζιάνα και το ομοιόμορφο σοκολά χρώμα γλυκαίνει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της; ενώ προσδίδει έναν αέρα ανανέωσης και σιγουριάς.

Στις τελευταίες της εμφανίσεις, με πιο πρόσφατη εκείνη του Πάσχα στην Κέρκυρα, φαίνεται ότι πλέον επιλέγει ρούχα που τονίζουν τη θηλυκότητα της - ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια νέα και γοητευτική γυναίκα. Οι σικ, απλές γόβες έχουν αντικαταστήσει ταHippy παπούτσια, ενώ φαίνεται ότι εμπιστεύεται τις μονοχρωμίες για να επιτύχει ένα low profile Ιοοκ.

Οι πρόσφατες στιλιστικές επιλογές της είναι η απόδειξη ότι η κομψότητα μπορεί να συμβαδίσει με το νεαρό της ηλικίας της, όπως επίσης ότι κάθε γυναίκα πρέπει να βρει το δυνατό της σημείο και να το αναδείξει.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ (σχεδιαστής): «Οπως έχω πει και άλλες φορές, η κυρία Μπαζιάνα έχει προοπτική να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Τη βοηθούν η καλή σωματική κατάσταση της και η μεσογειακή ομορφιά της. Αυτά είναι δύο αδιαμφισβήτητα δεδομένα, τα οποία-βοηθούν όταν εμφανίζεται με ένα σκέτο, εφαρμοστό φόρεμα και ψηλές, μυτερές γόβες, που είναι και π αγαπημένη μου εμφάνιση. Θα ήταν σημαντικό η κυρία Μπαζιάνα να επέλεγε μόνο Έλληνες σχεδιαστές- και έτσι να κάνει μια σημαντική δήλωση μόδας με κάθε της εμφάνιση. Με αυτό τον τρόπο θα προέτρεπε τους οπαδούς και θαυμαστές της να στηρίξουν τις ελληνικές υπογραφές.»

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ (σχεδιαστής): «Τη βρίσκω πολύ minimal και αρκετά προσγειωμένη στην αριστερή πραγματικότητα. Θεωρώ ότι πρέπει να της δώσουμε τα εύσημα για την πορεία και τη βελτίωση της προς τον δρόμο μιας καλοντυμένης Ελληνίδας. Οδεύουμε, λοιπόν, προς το σκήπτρο της ως της «πρώτης κυρίας» της Ελλάδας. Δώστε της χρόνο, τουλάχιστον στην ενδυματολογική της προσπάθεια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved