MIGATO: Τα 20 παπούτσια των εκπτώσεων που δεν θες να χάσεις!
G-Fashion

MIGATO: Τα 20 παπούτσια των εκπτώσεων που δεν θες να χάσεις!

Τις περίμενες με ανυπομονησία και επιτέλους ήρθαν! Ναι, οι εκπτώσεις είναι εδώ και εσύ μπορείς πλέον να βρεις τα πιο όμορφά καλοκαιρινά items σε σούπερ τιμές! Αν θέλεις, όμως, να τις εκμεταλλευτείς σωστά, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να ξέρεις τι θέλεις προτού αρχίσεις τις εξορμήσεις στα καταστήματα ή το «σερφάρισμα» στα διαδικτυακά eshop!

Το βασικό στοιχείο που αξίζει να θυμάσαι είναι πως ότι οι εκπτώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνεις κάποιες στρατηγικές αγορές, που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου με οικονομικό τρόπο και την ίδια ώρα, θα «ανεβάσουν» τη διάθεσή σου.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχει αυτό μια γυναίκα; Μα φυσικά με τα παπούτσια! Και όταν σκεφτόμαστε παπούτσια, η πρώτη μας σκέψη για shopping είναι πάντα η MIGATO, με την απίστευτη ποικιλία που διαθέτει και την τέλεια σχέση ποιότητας και τιμής που προσφέρει.

Η μόδα φέτος θέλει εναλλαγές!

Για να σε βοηθήσουμε να βρεις εύκολα και γρήγορα τα πιο όμορφα υποδήματα της σεζόν, εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με τα 20 αγαπημένα μας! Εμπιστεύσου το προσωπικό σου στυλ και τις τάσεις της μόδας και το σίγουρο είναι ότι θα βρεις -χωρίς κόπο- τα ζευγάρια που σου ταιριάζουν!

Τι επιτάσσει φέτος η μόδα; Ψηλοτάκουνα πέδιλα, απλές πλατφόρμες, mule πλατφόρμες και απίστευτα καλοκαιρινές εσπαντρίγιες! Μην ξεχνάς, επίσης, ότι το boho στυλ έχει φέτος την «τιμητική» του! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι αγαπημένες σου celebrities το λατρεύουν και το επιλέγουν, από την κορυφή ως τα νύχια!

Καμηλό, μπεζ, καφέ, χρυσό, μεταλλιζέ και nude είναι «hot» επιλογές, όσον αφορά στις αποχρώσεις στα παπούτσια, ενώ θα αναδείξουν φέτος το καλοκαίρι το υπέροχο μαύρισμά σου. Φυσικά, το μαύρο αποτελεί μια διαχρονική επιλογή για κάθε γυναίκα, ενώ αυτή τη σεζόν και το μπλε αποτελεί μια υπέρχοη πρόταση.

Ετοιμάσου και για το Φθινόπωρο

Προσπάθησε, επίσης, να εκμεταυλευτεις τις εκπτώσεις για να σε βρει πανέτοιμη και το Φθινόπωρο. Βρες τα πιο όμορφα oxford για το γραφείο σε πολύ καλές τιμές για να μην... τρέχεις την τελευταία στιγμή. Κάνε από τώρα μια λίστα με τα items που χρειάζεσαι και πραγματοποίησε τις πιο «έξυπνες» αγορές.

Για να εμπνευστείς, δες τις παρακάτω φωτογραφίες με τα 20 παπούτσια που εντοπίσαμε στο eshop της MIGATO και τα οποία πραγματικά δεν θέλεις να χάσεις αυτές τις εκπτώσεις! Θα τα βρεις όλα στο www.migato.com για ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες, αλλά και στα 90 καταστήματα MIGATO σε όλη την Ελλάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved