My style Rocks: Τα νούμερα τηλεθέασης και όλα όσα θα δούμε στο Gala
G-Fashion

My style Rocks: Τα νούμερα τηλεθέασης και όλα όσα θα δούμε στο Gala

Ανεβαίνει και κερδίζει διαρκώς το τηλεοπτικό κοινό το «Μy Style Rocks».

Χθες σημείωσε μέσο όρο στο νεανικό κοινό 15-44 : 15%, ενώ στις γυναίκες 15-34 και 25-34 κατέγραψε τα εντυπωσιακά ποσοστά 22,3% και 23,1% αντίστοιχα.

Στην Αρχαία Ελλάδα μας μεταφέρουν με τις εμφανίσεις τους οι διαγωνιζόμενες στο Gala του «My style Rocks» απόψε στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή.
Μια φαντασμαγορική αναδρομή στην αρχαία Ελλάδα με το σκηνικό να γεμίζει από κίονες και τα κορίτσια να κάνουν εμφανίσεις βγαλμένες από εκείνη την εποχή.

Το πλατό δε γέμισε μόνο από άρωμα αρχαίας Ελλάδας αλλά και από τους Οtherview, που με τις επιτυχίες τους ξεσήκωσαν τα κορίτσια και το κοινό.
Οι εμφανίσεις των κοριτσιών ξεκινούν με την Ιωάννα Τούνη να κάνει την ανατροπή ντυμένη γυναικεία εκδοχή του Άδη και να ενθουσιάζει διαγωνιζόμενες αλλά και κριτική επιτροπή, αποσπώντας υψηλή βαθμολογία.
Πολλά κορίτσια όμως δεν εμφανίστηκαν μόνα τους στη σκηνή. Η Υβόννη έφερε μαζί της έναν αρχαίο έλληνα για να παρουσιάσει καμπάνια αρώματος, η Βρισηίδα συνοδεύτηκε από τον Αχιλλέα που υποδύθηκε ο αδερφός της και η Αλεξάνδρα ως ωραία Ελένη έφερε τον Πάρη της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το φίλο της Σπύρο.

Μια εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και μοναδικές εμφανίσεις πάνω στην πασαρέλα.

Ποιες πήραν τη μεγαλύτερη βαθμολογία; Ποια θα σώσουν οι συμπαίκτριες της;
Ποια θα αποχωρήσει; Ποια θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ;
Όλα θα εξαρτηθούν από τη βαθμολογία της επιτροπής: Στέλιος Κουδουνάρης, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και Χάρης Χριστόπουλος.

«My style Rocks-Gala» απόψε στις 21.00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved