Η Τουνάρα, η πλαστική στη μύτη και η… «πατσαβούρα»
G-Fashion

Η Τουνάρα, η πλαστική στη μύτη και η… «πατσαβούρα»

Τι κι αν έχει φορέσει τα πάντα στις εβδομάδες όπου το «My Style Rocks» προβάλλεται;

Τι κι αν έχει επινοήσει ευφάνταστα, ανατρεπτικά αλλά και βαρετά και ανούσια concepts για να δικαιολογήσει τις εμφανίσεις της. Τι κι αν οι κριτές έχουν γοητευτεί από τον αυθόρμητο, έξω καρδιά χαρακτήρα της. Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στον αφρό της επικαιρότητας χάρη σε μια ταπεινή, παρεξηγημένη, αδιάφορη, μα εξόχως χρήσιμη για το μέσο νοικοκυριό πατσαβούρα.

Γεννημένη το 1993 στη Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη έχει μάθει να μιλά ντόμπρα, να αρπάζει τη ζωή απ' τα μαλλιά και να είναι απενοχοποιημένα σέξι. Απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος με γνώσεις αγγλικών και Η/Υ, όπως καταθέτει στο βιογραφικό σημείωμά της ,η 24χρονη διαγωνιζόμενη πιστεύει ακράδαντα ότι μυαλό και ομορφιά μπορούν να περιλαμβάνονται στο ίδιο πακέτο.

Η ίδια λέει ότι και οι γυναίκες έχουν εκτιμήσει τον χαρακτήρα της, όπως αυτός έχει παρουσιαστεί μέσα από το τηλεπαιχνίδι. «Συνήθως στον δρόμο με προσφωνούν με το επώνυμό μου, "Τούνη" ή "Τουνάρα".Ακούω πολύ συχνά από κορίτσια ατάκες τύπου "είσαι υπέροχη, σε θέλω για φίλη μου". Γενικά εισπράττω ότι ο κόσμος με έχει γνωρίσει και με έχει αγαπήσει μέσα από την εκπομπή. Αυτό από μόνο του είναι μια μικρή νίκη», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όποιος βάλει στόχο την καρδιά της θα πρέπει να έχει συμφιλιωθεί πρώτα απ' όλους με τον ίδιο τον εαυτό του. Αλλώστε αυτό έχει πράξει και η ίδια, όπως μπορεί να υπερηφανεύεται.

«Με αγαπώ όπως είμαι. Εχω κατηγορηθεί σε δεκάδες αυθαίρετα άρθρα ότι είμαι ψεύτικη και ότι έχω φτιάξει πάντα πάνω μου. Το μοναδικό πράγμα που έχω "πειράξει" είναι η μύτη μου. Πριν από τέσσερα χρόνια μάλιστα εγώ ήμουν αυτή που ανέβασα στον λογαριασμό μου στο facebook φωτογραφία αμέσως μετά το χειρουργείο. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει μέτρο. Να ξέρουμε τι κάνουμε, γιατί το κάνουμε και να είμαστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό μας».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved