Αραβανή: «Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου γιατί επηρεάστηκα από…»
G-Fashion

Αραβανή: «Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου γιατί επηρεάστηκα από…»

Για όλα όσα της λέει ο κόσμος για το My Style Rocks όταν την συναντά στο δρόμο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευαγγελία Αραβανή.

«Το «My Style Rocks» το βλέπουν όλοι - και επομένως όλοι θέλουν να το σχολιάσουν. Έχουν πλάκα οι αντιδράσεις του κόσμου. Κάποιες κυρίες στέκονται στο φαινόμενο «Ραμόνα» και κάποιες αναρωτιούνται πώς τα φέρνω βόλτα με τέτοιες αψιμαχίες και ίντριγκες. Καταλαβαίνω τα πάντα και τις αντιδράσεις του κόσμου και αυτές των κοριτσιών. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα και κουραστικά και πολλές φορές λειτουργούν υπό πίεση.

Επιμελούνται μόνες τους τα πάντα, από τα μαλλιά και το make up μέχρι όλο το styling. Είναι λογικό λοιπόν να βγαίνουν στην επιφάνεια και τέτοιες συμπεριφορές. Άνθρωποι είμαστε, όχι ρομπότ. Και κλάματα θα υπάρξουν και υστερίες και αντιδράσεις», λέει στο Big Fish ενώ αποκαλύπτει ποια ήταν εκείνη η στιγμή που έφτασε τα όρια της.

«Λόγω κούρασης μου συνέβη. Βρισκόμουν στο καμαρίνι και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου από την υπερένταση, αλλά και γιατί επηρεάστηκα από τις αντιδράσεις κάποιου κοριτσιού», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved