Ραμόνα Βλαντή: «Από πέντε χρόνων έκανα πασαρέλα στο σπίτι»
G-Fashion

Ραμόνα Βλαντή: «Από πέντε χρόνων έκανα πασαρέλα στο σπίτι»

Η Ραμόνα Βλαντή δεν είναι από τα κορίτσια που μεγάλωσαν με τη «Vogue» στο προσκεφάλι τους και το Fashion TV σε live μετάδοση στην τηλεόραση του σαλονιού τους.

Τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια της ζωής της. «Είχαμε τον Τσαουσέσκου τότε στη Ρουμανία. Δεν υπήρχε ούτε Fashion TV, ούτε τίποτε από όλα αυτά», εξηγεί στο Πρώτο Θέμα.

Ωστόσο, από παιδί, όπως λέει, υπήρχε κάτι που τη μάγευε στο θέατρο, στη μόδα, στο θέαμα. «Από πέντε χρόνων έκανα πασαρέλα στο σπίτι. Και η μόδα μού άρεσε, όπως και το θέατρο πολύ. Μόνο το τραγούδι δεν μου άρεσε, γιατί ήξερα ότι ήμουν παράφωνη», λέει γελώντας. Αναρωτιέμαι αν τα χρόνια της στη Ρουμανία ήταν σκοτεινά και δύσκολα. «Δεν αντιμετώπισα ποτέ δυσκολίες. Και οι δυο μου γονείς είχαν καλές δουλειές, οπότε δεν μου έλειψε κάτι», απαντά.

Στα 15 της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο. Ταξίδεψε στο Παρίσι, στο Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη, συνεργάστηκε με διάφορους γνωστούς οίκους και εταιρείες, όμως τελειώνοντας το σχολείο είχε έρθει η ώρα να αποφασίσει για τις σπουδές της. Επέλεξε τη Νομική Σχολή. «Δεν με υποχρέωσαν οι γονείς μου να σπουδάσω Νομική. Μου άρεσε γιατί πίστευα τότε ότι επειδή μιλούσα πολύ και παθιαζόμουν με τον λόγο θα γινόμουν καλή δικηγόρος. Αργότερα όμως ανακάλυψα ότι δεν είμαι καθόλου διπλωματική, αντιθέτως είμαι πολύ αυθόρμητη και λέω τα πράγματα όπως τα πιστεύω. Σίγουρα δεν θα ήμουν καλή δικηγόρος», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved