Βρες το μαγιό που ταιριάζει καλύτερα στον καλοκαιρινό προορισμό σου
G-Fashion

Βρες το μαγιό που ταιριάζει καλύτερα στον καλοκαιρινό προορισμό σου

Το Καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά και η διαδικασία αναζήτησης του πιο εντυπωσιακού μαγιό που κυκλοφορεί στην αγορά. Τι κι αν τα τελευταία χρόνια έψαξες παντού να βρεις το τέλειο μαγιό πριν βγεις στην παραλία; Φέτος, εκείνο έρχεται σε εσένα και κάνει τη ζωή σου όσο ανάλαφρο θα είναι και το καλοκαίρι σου. Η συλλογή που περιμένες, επιτέλους ήρθε! Η Erka Mare σου παρουσιάζει τα μαγιό που θα κυριαρχήσουν φέτος στις παραλίες και εμείς σου προτείνουμε το ιδανικό για κάθε προορισμό.

Ταξίδεψε με στυλ μαζί με τις δημιουργίες της Erka Mare σε navy και floral αποχρώσεις, σχέδια και αρκετά βολάν για να εντυπωσιάσεις τους πάντες και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου! Διότι, χωρίς αυτά, η βαλίτσα των διακοπών σου θα μοιάζει λειψή.

1

Navy για εκείνες που αγαπούν την ιστιοπλοΐα στον Αργοσαρωνικό

2

Εάν έχεις φανταστεί το καλοκαίρι σου να είναι γεμάτο βουτιές και ηλιοθεραπεία, ο καλύτερος τρόπος να κανονίσεις τις διακοπές σου είναι να γυρίσεις με ιστιοπλοϊκό τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες και Ερμιόνη, ακολουθούν πιστά τη διαχρονική τάση του navy style με ιδιαίτερα μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό από την Erka Mare. Οι επιλογές που σου δίνει είναι τόσες πολλές που θα βρεις σίγουρα εκείνο που σου ταιριάζει απόλυτα!

Floral για εκείνες που αποφάσισαν να κάνουν roadtrip στην Εύβοια

3

Εάν πάλι το καλοκαίρι σου δεν μοιάζει να βγαίνει όπως το είχες φανταστεί, πάντα υπάρχει λύση. Το roadtrip είναι ο ιδανικός τρόπος για να γνωρίσεις μέρη που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την Αττική, ενώ ταυτόχρονα να βουτήξεις σε νερά που δεν περίμενες ότι υπήρχαν τόσο κοντά σου. Στην Εύβοια λοιπόν, οι παραλίες είναι πολλές και οι αποστάσεις πολύ μικρές μεταξύ τους. Τόσο που θα μπορούσες να παρατείνεις για δέκα μέρες τις παραθαλάσσιες διακοπές σου. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου τα ρομαντικά floral μαγιό που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά σου, ενώ παράλληλα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Δώσε το χρώμα που εσύ επιθυμείς, στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Μαύρο για εκείνες που θα επισκεφτούν το Ιόνιο

4

Για εσένα που αγαπάς τις διακοπές, αλλά αγαπάς και το μαύρο χρώμα, ακόμη και στα καλοκαιρινά σου ρούχα και μαγιό, η λύση βρίσκεται στις διαφάνειες και το δίχτυ. Στη νέα συλλογή της Erka Mare θα βρεις σχέδια σε ολόσωμα μαγιό που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις κάθε σου φωτογραφία στο Instagram, αρκεί να έχει φόντο το ανοιχτό γαλάζιο των νερών του Ιονίου. Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Παξοί και Κέρκυρα αποτελούν για μια ακόμη χρονιά έναν από τους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς και εσύ πρέπει να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Κόκκινο για κάθε κυκλαδίτικο νησί με αέρα

5

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να σε βρει στα «συνηθισμένα» κυκλαδίτικα νησιά του Αιγαίου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορείς να «τολμήσεις» στην επιλογή του πιο ερωτεύσιμου μαγιό στην αγορά. Κόκκινο, το χρώμα του πάθους, σε συνδυασμό με βολάν, το πιο κοριτσίστικο trend του καλοκαιριού. Με τη βοήθεια της νέας συλλογής μαγιό της Erka Mare θα κλέψεις βλέμματα και εντυπώσεις, χωρίς «να σε πάρει ο άνεμος» στα στενά της Μυκόνου, τις παραλίες της Πάρου ή την Καλντέρα στη Σαντορίνη!

Μπορείς να βρεις τη συλλογή στο www.erka.gr, σε Facebook & Instagram, αλλά και στη διεύθυνση: Ίστρου 2, Περισσός, 210 2518261.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved