Νάταλι Θάνου: οι καυτές εμφανίσεις της στην παραλία!
G-Fashion

Νάταλι Θάνου: οι καυτές εμφανίσεις της στην παραλία!

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Νάταλι Θάνου θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz και μας το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.

Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια, έχει κάνει στροφή στην καριέρα της δημιουργώντας το προσωπικό της blog (Natali’s blog), στο οποίο καταγράφει στιγμές της καθημερινότητάς της, αλλά και fashion tips για το γυναικείο κοινό, που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα!

H εντυπωσιακή blogger, λατρεύει τη θάλασσα και το καλοκαίρι και εμείς το beach style της! Η καλλίγραμμη Νάταλι εντυπωσιάζει με τα στιλάτα beach looks της, επιλέγοντας το πολυαγαπημένο beach brand της Banana Moon και ακολουθώντας τα hot trends της σεζόν!

Κάθε της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποτελεί και μια στιλιστική πρόταση, με stripes, αθλητικό, ή classic λευκό μαγιό, μας δείχνει τους τρόπους για να μαγνητίσουμε όλα τα βλέμματα!

Natali wearing BANANA MOON 1

#1 Sexy White
Προτίμησε το λευκό Banana Moon bikini με μαύρες λεπτομέρειες και ανέδειξε τέλεια τη θηλυκότητα και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου!
Shop the Banana Moon collection here

Natali wearing BANANA MOON 2

#2 Athletic Tops
Τα αθλητικά tops αποτελούν κορυφαία τάση της σεζόν! Κάνε δικό σου ένα sporty Banana Moon μαγιό και άφησε το cool vibe να σε παρασύρει και εκτός παραλίας!
Shop the Banana Moon collection here

Natali wearing BANANA MOON 7

#3 Navy Blue
Το navy blue bikini με τις ριγέ λεπτομέρειες είναι η top επιλογή για τις πιο σικάτες εμφανίσεις και στην παραλία! Ένα must-have bikini που θέλεις να έχεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.
Shop the Banana Moon collection here

Natali wearing BANANA MOON 6

#4 Trendy Stripes
Ακολούθησε το trend που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, επιλέγοντας ένα bikini ή ολόσωμο Banana Moon μαγιό με μπλε και λευκές ρίγες.
Shop the Banana Moon collection here

Discover more @ https://bananamoon.gr/
Mείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Banana Moon στο facebook και στο instagram

SS18 BANANA COLLECTION NATALI
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved