Βασιλική Ρούσσου: «Αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω πίσω στον χρόνο…»
G-Fashion

Βασιλική Ρούσσου: «Αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω πίσω στον χρόνο…»

Τι θα άλλαζε η Βασιλική Ρούσσου αν μπορούσε να γυρίσει πίσω στον χρόνο;

«Αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω πίσω στον χρόνο, θα ήθελα να ζω στα τέλη της δεκαετίας του 70, αρχές '80, την εποχή που γίνονταν πολλά: ξεκινούσε το κίνημα της disco, αλλά μπορούσες να είσαι και λίγο χίπης. Τότε που η Αθήνα βρισκόταν στην αρχική μορφή της σημερινής.»

«Αν μπορούσα να κάνω extreme makeover σε ένα σημείο της Αθήνας θα ήταν στη μεριά κάτω από την Αθηνάς, γύρω από του Ψυρρή, όπου υπάρχουν κτίρια-διαμάντια παρατημένα και νεοκλασικά που θα μπορούσαν να ομορφαίνουν πιο πολύ την πόλη μας, άρα θα τα ανακαίνιζα όλα με ρετρό διάθεση. Μαζί με ένα μεγάλο πάρκο-όαση που θα χώραγα κάπου εκεί» τόνισε στο Down Town.

«Αν μείνει κάποιος το καλοκαίρι στην Αθήνα, του προτείνω να εξερευνήσει την Πλάκα και την περιοχή γύρω από το Καλλιμάρμαρο και το Μετς. Να πάει στις ταράτσες του κέντρου να δροσιστεί και να βρει μια ήσυχη πισίνα για να κολυμπήσει.»

«Αν η Αθήνα ήταν γεύση, θα ήταν ένα ελληνικό σάντουιτς BLT με αβγό και απάκι.»

«Αυτή την περίοδο θα με βρει κάποιος κυρίως στην Αθήνα με πολλή δουλειά και ετοιμάζοντας τη χειμερινή συλλογή μου με προσμονή για διακοπές και με αποδράσεις όσο πιο πολλά Σαββατοκύριακα μπορώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved