G-Fashion

Η Ντένια Αγαλιανού αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το πρώτο Next Top Model!

Gossip-tv Team

H Ντένια Αγαλιανού η οποία είχε καταφέρει να αναδειχθεί μέσα από το πρώτο Next top model και τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μία λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και της υποκριτικής στο Μεξικό, αποκαλύπτει σε μόλις ένα βίντεο όλη την αλήθεια για το ριάλιτι μοντέλων! 

Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα μιλώντας στην κάμερα σε ένα αυτοσχέδιο βίντεο που δημιούργησε η ίδια, δεν έκρυψε καμία άγνωστη πτυχή ή παρασκήνιο του Next Top Model που εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ως... παλιά, η Ντένια μίλησε για την παρουσιάστρια του σόου Βίκυ Καγιά με την οποία δεν ήταν και ιδιαίτερα γλυκιά, δεν έκρυψε ότι υπήρξαν στιγμές δύσκολες μέσα στο παιχνίδι ενώ τόνισε πως η παραγωγή, αν και απαιτητική, πρόσεχε όλες τις κοπέλες.

Η εντυπωσιακή καλλονή επίσης τόνισε στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω πως πλέον ήθελε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το παιχνίδι, έχοντας απαλλαγεί από τους όρους του συμβολαίου που την περιόριζε αφού αυτό έχει λήξει πλέον.

Με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και τις υποκριτικές της ικανότητες μιας και έχει σπουδάσει το αντικείμενο και αυτή τη στιγμή είναι περιζήτητη στο Μεξικό όπου συνεχίζουν να ανθίζουν οι σαπουνόπερες, η Ντένια χάρισε στο κοινό ένα απολαυστικό βίντεο που αξίζει να δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved