Τα πιο κομψά παπούτσια του φετινού Χειμώνα
G-Fashion

Τα πιο κομψά παπούτσια του φετινού Χειμώνα

Ο Οκτώβρης είναι εδώ και εσύ ετοιμάζεσαι για κομψές βόλτες στη φθινοπωρινή πόλη. Πώς θα αναδείξεις το στυλ σου ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες; Πάρε ιδέες από τις αγαπημένες σου σταρ. Μπορεί να κάνουν απλές επιλογές και να διαλέγουν μονόχρωμα κομμάτια, αλλά πάντα προσέχουν τα παπούτσια τους. Γιατί μην ξεχνάς ότι με ένα ζευγάρι κομψά μποτάκια σίγουρα μπορείς να αναβαθμίσεις εύκολα και γρήγορα το στυλ σου!

Το καλύτερο; Μπορείς να κινείσαι με απόλυτη άνεση στους δρόμους της πόλης και να ανακαλύπτεις τα μυστικά της. Ποιες είναι οι επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν φέτος από τη συλλογή σου; Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις από την ολοκαίνουργια σειρά της Adam’s Shoes. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα ζευγάρια θα σε γεμίσουν έμπνευση για να κάνεις elegant συνδυασμούς και ατελείωτες βόλτες! Είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να κερδίσεις εύκολα τις εντυπώσεις, όπου και αν επιλέξεις να πας!

adam2

Μποτάκια ή αρβυλάκια;

Τα καλά νέα είναι ότι τη νέα σεζόν οι επιλογές είναι πολλές και μπορείς να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο, ανάλογα πάντα με το προσωπικό σου στυλ. Το σίγουρο όμως είναι ότι τόσο τα μποτάκια όσο και τα αρβυλάκια θα φορεθούν πολύ τους επόμενους μήνες. Είναι δύο από τις πιο «hot» τάσεις που αξίζει να υιοθετήσεις, καθώς είναι εξαιρετικά άνετες αλλά και κομψές.
Αν αγαπάς τις rock εμφανίσεις, τόλμησε να φορέσεις τα πιο ιδιαίτερα αρβυλάκια της Adam’s Shoes. Στολισμένα με τρουκς και μεταλλικές λεπτομέρειες θα γίνουν το στοιχείο που θα ολοκληρώσει ιδανικά κάθε look.

adam3

Παράλληλα, τα δερμάτινα μποτάκια με τις western αναφορές και τα χοντρά τετράγωνα τακούνια είναι μία ακόμη αγαπημένη μας πρόταση από τη δημοφιλή εταιρεία. Θα τα βρεις σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις για να τα συνδυάσεις μοναδικά με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου, όπως τσάντες ή φουλάρια.

adam4

Εντυπωσιακές overknee μπότες και αστραφτερές γόβες!

Οι μπότες πάνω από το γόνατο έκαναν δυναμική εμφάνιση στις πασαρέλες και φέτος! Είναι μία πολύ ξεχωριστή επιλογή που μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο casual ντύσιμό σου. Μπορείς να τις συνδυάζεις με μίνι φούστες όπως οι αγαπημένες σου σταρ και να περπατάς γεμάτη αυτοπεποίθηση!

adam6

Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι γόβες που θα φορεθούν πολύ στην εκδοχή τους από λουστρίνι! Τόλμησε έντονες αποχρώσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα το μπορντό που αποτελεί μία από τις πιο chic προτάσεις και φέτος τον Χειμώνα.

adaam5

Απογείωσε κάθε casual εμφάνιση

Αν πάλι αγαπάς τα flat παπούτσια και θέλεις μία εξαιρετικά άνετη και πρακτική λύση, τότε ένα ζευγάρι casual παπούτσια είναι εξαιρετική επιλογή. Διάλεξε δέρμα ή καστόρ που αποτελούν κλασικές επιλογές.
Μπορείς να τα φοράς τα πρωινά στο γραφείο, για χαλαρές εμφανίσεις, στον καφέ, το shopping αλλά και τις βόλτες στην πόλη. Έτσι, θα έχεις την απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να παραμένεις δραστήρια κάθε στιγμή!

adam7

Ανακαλύψτε τη μόδα του φετινού χειμώνα μέσα από την νέα συλλογή που υπογράφει η Adam's Shoes! Περισσότερες πρωτότυπες και εντυπωσιακές προτάσεις θα βρεις στη σελίδα www.adamsshoes.gr, καθώς και στο Facebook και το Instagram της εταιρείας. Παράλληλα, μπορείς πάντα να αναζητάς αυτό που σου ταιριάζει σε κάποιο από τα επιλεγμένα καταστήματα!

adam8
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved