Ανακάλυψε τα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου!
G-Fashion

Ανακάλυψε τα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου!

Τι θα φορεθεί τη νέα σεζόν; Αφού κάναμε μία μικρή έρευνα και πήραμε ιδέες από τα look που υιοθέτησαν οι αγαπημένες σταρ του Χόλυγουντ, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να κάνεις τις πιο προσεγμένες επιλογές τη νέα σεζόν. Παρακάτω θα βρεις τις πιο hot επιλογές για να υποδεχτείς τον Χειμώνα πιο κομψή από ποτέ!

Μποτάκια, αρβυλάκια, γόβες και πολλά ακόμη σχέδια θα σε εμπνεύσουν για να δημιουργήσεις μοναδικά φθινοπωρινά και χειμερινά σύνολα που θα εντυπωσιάσουν. Πού θα τα βρεις; Η νέα collection της Αdam's Shoes είναι γεγονός. Ξεπερνά κάθε φαντασία και έχει αναρίθμητες προτάσεις για κάθε γούστο!

Το σίγουρο είναι ότι όποιο ζευγάρι και αν επιλέξεις σίγουρα θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να προσελκύσεις τα βλέμματα. Λάμψε σαν πραγματική celebrity με κομψές επιλογές για τις πιο κομψές street style εμφανίσεις, αλλά και λαμπερές προτάσεις για τις βραδινές σου εξόδους.

2

Ποια είναι λοιπόν τα μεγαλύτερα trends της σεζόν;

Αρβυλάκια για rock εμφανίσεις

Πώς θα απογειώσεις το δερμάτινο τζάκετ σου και θα ολοκληρώσεις την rock εμφάνισή σου; Με ένα ζευγάρι κομψά αρβυλάκια μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Επίλεξε τα πιο cool μοντέλα από τη νέα συλλογή της Αdam's Shoes, που προσφέρει μοναδικές επιλογές με τρουκς και μεταλλικές λεπτομέρειες.

3

Μποτάκια με western αναφορές

Τα δερμάτινα μποτάκια με τις western αναφορές και τα χοντρά τετράγωνα τακούνια είναι η πιο μοντέρνα επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις χωρίς να προσπαθείς. Φόρεσέ τα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

4

Οverknee μπότες για τα πιο εντυπωσιακά look

Οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο θα σε κάνουν να δείχνεις πιο γοητευτική από ποτέ και να συγκεντρώνεις τα βλέμματα σε κάθε σου βήμα. Αναμφισβήτητα, είναι η πιο εντυπωσιακή επιλογή που δίνει χαρακτήρα σε κάθε look!

5

Casual σχέδια για κάθε στιγμή της ημέρας

Φυσικά, από τη συλλογή της Αdam's Shoes δεν απουσιάζουν τα casual σχέδια για όλες τις ώρες σε δέρμα ή καστόρ που μεταμορφώνουν τις πρωινές σου εμφανίσεις. Είναι πολύ αναπαυτικά και θα σε κάνουν να δείχνεις πάντα χαλαρή, αλλά και περιποιημένη.

6

Ψηλοτάκουνες γόβες για λαμπερές βόλτες

Αναζητάς μία elegant επιλογή; Οι ψηλοτάκουνες γόβες σε λουστρίνι είναι πάντα η καλύτερη λύση για chic και θηλυκές εμφανίσεις. Εντυπωσίασε πάνω στα ψηλά σου τακούνια σε κάθε σου βραδινή έξοδο!

7

Βρες πολλές ακόμη προτάσεις στη συλλογή της Αdam's Shoes που ξεπερνά κάθε φαντασία, και είναι ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες όπως εσύ, που θέλουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Επισκέψου το www.adamsshoes.gr για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και αναζήτησε αυτό που σου ταιριάζει σε κάποιο από τα επιλεγμένα καταστήματα.

8
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved