Νικόλ Παναγιώτου: «Η Αθηνά δημιουργεί τάσεις μόδας»
G-Fashion

Νικόλ Παναγιώτου: «Η Αθηνά δημιουργεί τάσεις μόδας»

Το όνομα της συνώνυμο του άψογου στιλ, καθώς όχι μόνο ντύνεται η ίδια ωραία αλλά επιμελείται τις εμφανίσεις μερικών από τις πιο λαμπερές κυρίες της μικρής οθόνης.

Η Νικόλ Παναγιώτου, η δημοφιλής στιλίστρια της σόουμπιζ μιλά για την ενασχόληση της με το χώρο και την κολλητή της φίλη, Αθηνά Οικονομάκου.

Πως προέκυψε η ενασχόληση σου με το styling σε επαγγελματικό επίπεδο;
«Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχω μία προβλέψιμη ιστορία να αφηγηθώ για την «είσοδο» μου στο χώρο όπου σήμερα με βρίσκετε. Θα έλεγα πως περισσότερο καρμικά ήρθε αυτό. Με το μεράκι, βέβαια, και την αγάπη που έχω για τη μόδα το ένα έφερε το άλλο και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Η πρώτη μου επίσημη δουλειά ως βοηθός ενδυματολόγου ήταν το 2007 στη σειρά «Μαρία η άσχημη»! Από εκεί και ύστερα ήρθαν το θέατρο, το σινεμά και το styling».

Με τι κριτήρια επιλέγεις να ντύσεις τον κάθε επώνυμο;
«Κάθε επώνυμος έχει τη δική του προσωπικότητα και αυτό είναι και το τσάλεντζ για κάθε διαφορετική εμφάνιση που θα αναλάβω. Συνήθως υπάρχει εμπιστοσύνη. Με βασική προϋπόθεση να νιώθει ο εαυτός του, αποφασίζουμε από κοινού για το τελικό αποτέλεσμα».

Eπιμελείσαι το λουκ της Αθηνάς Οικονομάκου. Θεωρείς ότι δημιουργεί τάσεις;
«Η Αθηνά με εμπνέει. Με εμπιστεύεται και με αφήνει ελεύθερη σε αυτό που φαντάζομαι για εκείνη. Εχει ήδη δημιουργήσει τάσεις μόδας, κυρίως γιατί φοράει αυτό που την εκφράζει, με αποτέλεσμα να μπορεί να υποστηρίξει ό,τι και αν φορέσει», λέει στο TV Kous Kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved