Στην Ελλάδα ο κολλητός του Χεσούς της Μαντόνα
G-Fashion

Στην Ελλάδα ο κολλητός του Χεσούς της Μαντόνα

Αύριο το μεσημέρι φτάνει στην Ελλάδα από την Σαγκάη, το διεθνούς φήμης μοντέλο από τη Βραζιλία, Kalio Corea Campos. Ο Kalio, είναι επαγγελματίας μοντέλο εδώ και πολλά χρόνια με πολύ αξιόλογες δουλειές στο ενεργητικό του.


Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου του μόντελινγκ και έχει περπατήσει σε πασαρέλες πολύ γνωστών σχεδιαστών μόδας. Όσοι τον έχουν γνωρίσει μιλάνε για έναν άνθρωπο πολύ προσγειωμένο, ευγενικό, υπερδραστήριο μα πάνω από όλα σωστό επαγγελματία.






Κολλητός του Kalio, ο Jesus Luz, της Μαντόνα. Τα δυο μοντέλα είναι από την ίδια πόλη της Βραζιλίας και γνωρίζονται από πολύ μικρή ηλικία. Σε επικοινωνία που είχαμε με το μοντέλο μας εκμυστηρεύτηκε: «Τον Χεσούς τον ξέρω από πολύ μικρό. Τον θυμάμαι που ερχόταν με ένα παπάκι στα castings και προσπαθούσε να κάνει κάτι στο χώρο του modeling και τα κατάφερε».






Ο Kalio, αγαπάει την Ελλάδα και ήθελε πολύ να την επισκεφτεί. Τροχοπέδη σε αυτό, ο πολύ καλός του φίλος και επίσης μοντέλο διεθνούς φήμης, Νεκτάριος Κυρκόπουλος. Με το Νεκτάριο γνωρίστηκαν πριν κάποια χρόνια σε ένα casting στο εξωτερικό και από τότε κόλλησαν. Το μοντέλο εξέφρασε στο Νεκτάριο την επιθυμία του να γνωρίσει την Ελλάδα και τον πολιτισμό της από κοντά και έτσι κανόνισε να έρθει για να τον ξεναγήσει.






Ο Kalio Corea Campos, έχει δουλέψει κυρίως σ την Ασία, στη Νέα Υόρκη και λίγο στη Γερμανία. Δεν είναι σκοπός του η προβολή αλλά η δουλειά του. «Δε με ενδιαφέρει καθόλου η προβολή μου στα μέσα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα χρήματα. Το modeling το βλέπω καθαρά ως επάγγελμα τίποτα παραπάνω», μας λέει χαρακτηριστικά. Με αφορμή την επίσκεψή του στην Ελλάδα θα κάνει και μια αρκετά extreme φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια ρούχων πολύ γνωστής εταιρίας. Με αυτό τον τρόπο θα συνδυάσει διακοπές και δουλειά.






Όσον αφορά στα προσωπικά του, το όμορφο μοντέλο, δηλώνει μόνος. «Ταξιδεύω πάρα πολύ με τη δουλειά μου, φανταστείτε ότι έχω να πάω στην πατρίδα μου στη Βραζιλία, ένα χρόνο. Δυστυχώς λοιπόν μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω μια σχέση, δεν έχω χρόνο. Αυτό με δυσαρεστεί αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Προς το παρόν με ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά μου», μας αποκαλύπτει ο Kalio.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved