Φωτεινή Τράκα: Η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks μιλάει για τον Κουδουνάρη και τη Σπυροπούλου
G-Fashion

Φωτεινή Τράκα: Η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks μιλάει για τον Κουδουνάρη και τη Σπυροπούλου

Η νεαρή και ταλαντούχα Φωτεινή Τράκα κέρδισε το στέμμα από το «My Style Rocks»  και μιλάει στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη νίκη της για τις εντυπώσεις που της άφησε αυτή η εμπειρία.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σου όταν άκουσες ότι είσαι η νικήτρια του «My style rocks»;

Οτι κατέκτησα τον στόχο μου, ευτυχώς και επιτυχώς! Πως άξιζε όλο τον κόπο, όλη τη δουλειά, όλα τα τρελά ωράρια, το ψάξιμο, το ράψιμο και τα ξενύχτια μπροστά στον καθρέφτη, κάνοντας τους διάφορους συνδυασμούς μου. Το ήθελα πολύ!

Ποιον κριτή συμπάθησες περισσότερο;

Όλους τους συμπάθησα, έχουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες και ιδιοσυγκρασίες, αλλά νιώθω ότι πνευματικά υπήρχαν στιγμές που ήρθα πιο κοντά με τον κύριο Στέλιο Κουδουνάρη. Ηταν εντελώς ενεργειακό, όμως, γιατί ό,τι επαφές είχαμε ήταν αυτές που βλέπατε κι εσείς σαν κοινό στο πλατό μας.

Περίγραψέ μας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τα δικά σου μάτια...

Τη βρίσκω πανέμορφη, με συγκλονιστικά πόδια και με πολύ ιδιαίτερο δικό της χιούμορ, που είναι πολύ σημαντικό προσόν για οποιονδήποτε άνθρωπο!

Σε ενόχλησαν τα στοιχεία ριάλιτι που… άνθισαν γενναιόδωρα στο «My style rocks»;

Ναι, αλλά προσπάθησα να τα αποφύγω διακριτικά στις περισσότερες περιπτώσεις, κρατώντας παράλληλα ένα ειλικρινές πρόσωπο.

Με ποιο σχόλιο των κριτών θορυβήθηκες περισσότερο και άλλαξες στάση;

Ακουσα τόσα πολλά σχόλια που πραγματικά νιώθω πως ό,τι μπορεί να με ταρακούνησε ή να με προβλημάτισε το έχει αποθηκεύσει το υποσυνείδητό μου. Απλώς, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ακούγοντας κάθε φορά τις κριτικές προς εμένα και τις συμπαίκτριές μου, αποφάσιζα για τα επόμενα σύνολά μου, όσο είχα τη δυνατότητα, να αποφεύγω ή να χρησημοποιώ τις προτροπές ή τις συμβουλές τους, ώστε να έχω μια σχετικά σταθερή πορεία μέσα σε αυτό το σόου, ενώ παράλληλα να μη χάνω και το προσωπικό μου στιλ και να δίνω και τις δικές μου προτάσεις.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved