Φωτεινή Τράκα: Το νέο βήμα στην καριέρα της και η οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει!
G-Fashion

Φωτεινή Τράκα: Το νέο βήμα στην καριέρα της και η οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει!

Μετά το My Style Rocks τι; Η Φωτεινή Τράκα που κέρδισε στο reality μόδας, μιλάει για τα επαγγελματικά της όνειρα αλλά και τις προσωπικές της αναζητήσεις. 

Η όμορφη μελαχρινή αποκαλύπτεται...

Θα ακολουθήσεις τον δρόμο της μόδας; Τι ακριβώς θα κάνεις;

Εχω σπουδάσει σχέδιο μόδας (Fashion Design Illustration Photography) και ασχολούμαι και με την εικονογράφηση, κυρίως μόδας, οπότε είμαι ήδη στον χώρο της μόδας. Εχω δουλέψει και με σχεδιαστές και με εταιρείες, αλλά ιδανικά θέλω να στήσω κάτι δικό μου. Ηδη έχω ξεκινήσει να στήνω ένα brand με vintage ρούχα και έχω κι άλλα σχέδια που θα μοιραστώ με το κοινό μου σύντομα.

Αν σου προτείνουν εκπομπή, τι θα πεις;

Θα με ενδιέφερε πολύ και σίγουρα θα ήταν κάτι που θα συζητούσα. Είσαι ένα κορίτσι με σπουδές και επίπεδο και σίγουρα παρατηρήσαμε ότι ξέρεις να «βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό», πριν μιλήσεις.

Σε τι οικογένεια μεγάλωσες;

Και οι δύο γονείς μου και οι παππούδες μου και οι γιαγιάδες μου με έμαθαν να ισορροπώ. Ευτυχώς, είχα μια οικογένεια πολύ δημιουργική από κάθε άποψη, όλοι ήταν αυτοδημιούργητοι σε ό,τι έκαναν, δεν βρήκαν τίποτα έτοιμο στη ζωή τους, υπήρχαν πολλά και διαφορετικά μουσικά ερεθίσματα, βιβλία και όρεξη για ζωή και εξερεύνηση, εκδρομές κ.λπ. Ολα αυτά βοήθησαν και βοηθούν, δεν θα τους άλλαζα με τίποτα!

Οικογένεια και παιδιά θα ήθελες να κάνεις σύντομα;

Ναι, θεωρώ πως η οικογένεια είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα στη ζωή μας και προσωπικά είναι κάτι που αποζητώ να δημιουργήσω, χωρίς να βάζω όμως την πίεση ενός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου. Και, ναι, θέλω να κάνω παιδιά με έναν σύντροφο ο οποίος θα το ήθελε όσο και εγώ.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved