Έφτασε Πεκίνο η Ελληνίδα υποψήφια για τα «Miss World» Μαντώ Γαστεράτου!
G-Fashion

Έφτασε Πεκίνο η Ελληνίδα υποψήφια για τα «Miss World» Μαντώ Γαστεράτου!

Στο μακρινό Πεκίνο βρίσκεται από σήμερα η Μις Ελλάς, Μαντώ Γαστεράτου, προκειμένου να πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World», όπου θα αντιμετωπίσει άλλες 119 καλλονές από όλο τον κόσμο! «Μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγει το άγχος και είμαι αισιόδοξη», δήλωσε η Μαντώ, λίγο πριν φύγει από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η Μις Ελλάς και οι συνυποψήφιές της θα μείνουν στην Κίνα για περίπου ένα μήνα, καθώς η βραδιά του διαγωνισμού είναι στις 30 Οκτωβρίου.

Τις πρώτες τέσσερις ημέρες τα κορίτσια θα πάρουν μέρος σε βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφήσεις, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε Σαγκάη και Μογγολία. Μάλιστα, στην πόλη Ordos της Μογγολίας θα πραγματοποιηθεί η «βραδιά ταλέντων» των υποψηφίων, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί της κάθε χώρας.

Τελευταίος σταθμός των υποψηφίων Miss World θα είναι το νησί Σάνυα, όπου θα συμμετάσχουν σε μικρούς αθλητικούς αγώνες και οι νικήτριες θα περάσουν κατευθείαν στην 15άδα του τελικού!

Επίσης, θα διεξαχθεί το καθιερωμένο fashion show στο οποίο όλες οι κοπέλες θα παρελάσουν με τις βραδινές τουαλέτες τους, ενώ κάθε διαγωνιζόμενη έχει αφοσιωθεί σε έναν συγκεκριμένο τομέα εθελοντικής προσφοράς. Η Μαντώ στήριξε το έργο της οργάνωσης «Κάνε Μια Ευχή» Ελλάδας.

«Νιώθω πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη που κάνω ένα τόσο μεγάλο ταξίδι», είπε η 23χρονη Ελληνίδα, προσθέτοντας πως τώρα δεν έχει άγχος αλλά την τελική βραδιά θα είναι αγχωμένη.

Την Μαντώ ντύνει ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης. Η τουαλέτα που θα φορέσει είναι μαύρη στράπλες και κεντημένη με αυθεντικά swarovski, τα πέδιλα και τα αξεσουάρ είναι της εταιρείας Bournazos και τα μαγιό από την εταιρεία MED.
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved