Μαίρη Καράντζου: Η επιτυχημένη πορεία της σχεδιάστριας μόδας και ο ενθαρρυντικός σύντροφός τη;
G-Fashion

Μαίρη Καράντζου: Η επιτυχημένη πορεία της σχεδιάστριας μόδας και ο ενθαρρυντικός σύντροφός τη;

Η Μαίρη Καράντζου διανύει μια πολλή καλή επαγγελματική και προσωπική περίοδο.

Η σχεδιάστρια απέδειξε την ικανότητά της στον χώρο της μόδας, ενώ η κοινή πορεία με τον σύντροφό της της δίνει χαρά.

Η διαδρομή της Μαίρης Κατράντζου τον τελευταίο χρόνο, με αποκορύφωμα το πρόσφατο British Fashion week, απέδειξε ότι η σχεδιάστρια διανύει την καλύτερη εποχή της, γράφοντας με χρυσά γράμματα το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα της.

Το ίδιο ισχύει και στην προσωπική της ζωή, αφού πριν από λίγο καιρό είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου από τον επί πολλά χρόνια αγαπημένο της Μάριο Πολίτη, καθηγητή Νευρολογίας που ζει στο Λονδίνο και επιτελεί ση¬μαντικό έργο στο επίπεδο της ιατρικής έρευνας. Με τον Μάριο γνωρίστηκαν την εποχή που σπούδαζαν και οι δύο στην Αμερική και είναι μαζί από τότε.

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε μιλήσει για τον σύντροφο της, λέγοντας:

«Ο Μάριος είναι η αιτία που ήρθα στο Λονδίνο και εκείνος που με ενθάρρυνε πριν από κάποια χρόνια να ξεκινήσω τη δική μου δουλειά, όταν οι περισσότεροι δεν συμφωνούσαν. Είναι εκείνος που διαρκώς με ενθαρρύνει. Είμαστε και οι δύο πολύ προσηλωμένοι στη δουλειά μας, ίσως αυτό να είναι και ένα από τα μυστικά της επιτυχημένης μας συμβίωσης». Ο γάμος, σύμφωνα με φήμες, προγραμματίζεται για το ερχόμενο καλοκαίρι και κατά πάσα πιθα¬νότατα θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες, το νησί όπου η οικογένεια της Μαίρης διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι και όπου η ίδια πέρασε τα πιο όμορφα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved