Shoes Alert! Αυτά είναι τα κορυφαία trends στα παπούτσια για το Καλοκαίρι του 2019
G-Fashion

Shoes Alert! Αυτά είναι τα κορυφαία trends στα παπούτσια για το Καλοκαίρι του 2019

Μπορεί φέτος ο καιρός να σε ταλαιπώρησε λίγο -αφού μέχρι προσφάτως ξυπνούσες σχεδόν κάθε πρωί με βροχές και έναν συννεφιασμένο ουρανό- όμως από εδώ και στο εξής τα πάντα γύρω σου θα θυμίζουν καλοκαίρι. Τα καλά νέα είναι πως η περίοδος μετά το Πάσχα είναι η ιδανική για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου και φυσικά, να ανακαλύψεις τα trends στα ρούχα και τα υποδήματα, τα οποία αξίζει να ακολουθήσεις αυτή τη σεζόν.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, λοιπόν, αν δεν έχεις προφτάσει ακόμη να κάνεις την έρευνά σου ή τις επισκέψεις σου στα καταστήματα της πόλης και φυσικά, τα eshop. Οι πρώτες καλοκαιρινές βραδιές στο κέντρο της Αθήνας και οι πρώτες εξορμήσεις σου στα αγαπημένα σου νησιά δεν θα σε βρουν απροετοίμαστη αν εστιάσεις την προσοχή σου στην παρακάτω λίστα. Περιλαμβάνει κάποιες από τις αγαπημένες μου και άκρως δημοφιλείς τάσεις στα παπούτσια για το καλοκαίρι του 2019 και αν θέλεις να αποκτήσεις τον «αέρα» των διάσημων influencers και fashionistas, αξίζει να την εμπιστευτείς.

Τα toe sabot και τα mules που θα αγαπήσεις

Mules και σαμπό -η αλλιώς… τσόκαρα. Όποια και αν προτιμάς, η ουσία είναι μία για τα ιδιαίτερα αυτά υποδήματα: Αποτελούν το στυλιστικό highlight της σεζόν. Όταν τα είδες να επιστρέφουν ξανά στη μόδα, προβληματίστηκες. Όπως αποδείχθηκε όμως, όπως η μητέρα σου, έτσι και εσύ θα φορέσεις φέτος τα mules και τα σαμπό, αλλά στην πλέον εξελιγμένη και stylish εκδοχή τους. Συγκεκριμένα, θα επιλέξεις τα toe sabot (δηλαδή εκείνα που δεν είναι κλειστά μπροστά) και θα προτιμήσεις τα mules σου να είναι δερμάτινα ή καστόρινα. Ταιριάζουν απίστευτα με midi φορέματα και τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή και θα προσφέρουν στις εμφανίσεις μία vintage και παράλληλα girly «πινελιά».

Τα elegant πέδιλα σε μεταλλικές αποχρώσεις

Στο μακιγιάζ, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, οι μεταλλικές αποχρώσεις συνιστούν μία κορυφαία, fashion επιλογή το 2019 και αν τις επιλέξεις, θα μπορέσεις να δώσεις στα look σου επιπλέον λάμψη και κομψότητα. Στα υποδήματα προτίμησε τις αποχρώσεις του χαλκού και της πλατίνας, καθώς αποτελούν την πλέον διαχρονική επιλογή στο elegant πέδιλο. Αν τα συνδυάσεις με ένα απλό σύνολο, όπως ένα μονόχρωμο φόρεμα ή μία κομψή και καλοκαιρινή ολόσωμη φόρμα, θα καταφέρεις να έχεις εύκολα ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα. Δες τις δικές μας φετινές επιλογές από τη νέα συλλογή της Adam's Shoes και εμπνεύσου!

Το χοντρό τακούνι για άνετες και κομψές all day εμφανίσεις

Τα τελευταία δύο χρόνια το χοντρό τακούνι στα καλοκαιρινά πέδιλα αποτελεί το ζητούμενο για κάθε γυναίκα. Πρόκειται για μία ακόμη μόδα που έκανε δυναμική επιστροφή από τα 80s και μέχρι σήμερα, παραμένει μία τοπ επιλογή για το γραφείο και τη βόλτα. Εγώ προτιμώ τα χαμηλά, ωστόσο, και τα ψηλά πέδιλα με πιο χοντρό τακούνι προσφέρουν άνεση και σταθερότητα στο πόδι, ενώ ταιριάζουν άψογα τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με τις αγαπημένες μου καλοκαιρινές παντελόνες. Όσο για το χρώμα που αξίζει να φορέσεις, οι επιλογές είναι πολλές. Τα nude χρώματα είναι σίγουρα «must» και οι διχρωμίες στο καστόρ, το δέρμα και το σατέν αποτελούν, επίσης, ένα trend που ξεχωρίζει. Ωστόσο, το classy μαύρο παραμένει και φέτος η κυρίαρχη τάση.

Οι διαφανείς λεπτομέρειες που λατρεύουν οι fashionistas

Την είδαμε πρώτες στα πόδια της Kim Kardashian και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τότε, δεν μας «κέρδισε». Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, η διαφάνεια στα παπούτσια έμελλε να γίνει ένα shoe trend που αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες -και δη fashionistas- ανά τον κόσμο. Διότι λίγη διαφάνεια στα πόδια σου είναι αισθησιακή και παράλληλα μπορεί να προσδώσει στις εμφανίσεις σου έναν εκλεπτυσμένο «αέρα».

Οι εσπαντρίγιες που θα σε «ταξιδέψουν»

Αγαπημένη επιλογή που δεν με έχει απογοητεύσει. Οι εσπαντρίγιες ήταν, είναι και θα παραμείνουν το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι. Διότι μπορεί η εποχή να αλλάζει όμως, το άψογο στυλ παραμένει και σε πολλές περιπτώσεις, «αναβαθμίζεται». Θα τις φορέσεις με άνεση στο γραφείο και τις after work βόλτες και εννοείται ότι είναι το ιδανικό παπούτσι για τα πλακόστρωτα στενά του νησιού. Θα τις συνδυάσεις με το αέρινο φόρεμά σου και το ψάθινο καπέλο σου και θα αισθανθείς σαν σταρ του παλιού, καλού κινηματογράφου.

Ανεξαρτήτως στυλ και περίστασης, καλό είναι να έχεις κατά νου τα κορυφαία shoe trends του 2019. Όπως διαπίστωσες, τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις φετινές τάσεις στα υποδήματα είναι η άνεση και η θηλυκότητα, ό,τι χρειάζεται δηλαδή κάθε γυναίκα για να αισθάνεται καλά και ταυτόχρονα, να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της. Η δική μου συμβουλή, λοιπόν, είναι πως όποιο κι αν είναι το επόμενο βήμα σου, αξίζει να το κάνεις με ένα ζευγάρι Adam's Shoes.

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook & Instagram Adam's Shoes, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Facebook Adam's Shoes

Instagram Adam's Shoes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved