Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φορέσουν φέτος οι διάσημες fashionistas!
G-Fashion

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φορέσουν φέτος οι διάσημες fashionistas!

Βρισκόμαστε ήδη στην «καρδιά» της Άνοιξης! Οι σακούλες με τα καλοκαιρινά ρούχα έχουν ήδη αρχίσει να… «δραπετεύουν» από το πατάρι και τις ντουλάπες, «στέλνοντας» πίσω στη θέση τους τα ζεστά ρούχα και τα πουλόβερ. Είναι η δύσκολη στιγμή που δεν μπορείς με τίποτα να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις στη γκαρνταρόμπα σου, αν χρειάζεσαι κάποιο καινούργιο χρώμα ή σχέδιο που θα αναδείξει και φέτος το στυλ σου και σαφώς, ποιο είναι το must ζευγάρι παπουτσιών με το οποίο θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις το καλοκαίρι και να «κλέψεις» για μία ακόμη χρονιά τις εντυπώσεις.

Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος το είχε πει πρώτος, όμως τα παπούτσια για ένα outfit είναι τόσο απαραίτητα και σημαντικά όσο οι ρόδες για ένα αυτοκίνητο. Είναι το αξεσουάρ το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει τελείως μία εικόνα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στην επιλογή τους και να εμπιστευτείς εκείνες που ξέρουν να επιλέγουν μόνο τα καλύτερα! Και αυτές δεν είναι άλλες από τις αγαπημένες μας fashionistas! Συνήθως έχουν μία παπουτσοθήκη πλούσια σε χρώματα και σχέδια, όμως η εταιρεία-σταθμός που εμπιστεύονται όλες με «κλειστά» μάτια, είναι η πλέον διαχρονική Adam's Shoes. Γνωρίζει την τέχνη του παπουτσιού καλύτερα απ' τον καθένα και φέτος το Καλοκαίρι υπογράφει μία μοναδική high class συλλογή, από ξεχωριστά υποδήματα, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες κάθε γυναίκας!

Πραγματικά, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ένα μόνο ζευγάρι από τη συλλογή, αφού όλα διαθέτουν ένα δικό τους ξεχωριστό ύφος, το οποίο θα μπορούσε να μας ακολουθεί σε κάθε περίσταση και όλες τις ώρες της ημέρας. Ωστόσο, ένα από τα στοιχεία που μας «κέρδισε» από την πρώτη, είναι αναμφίβολά η διαφάνεια. Πρόκειται για μία πρωτότυπη και ιδιαίτερα θηλυκή τάση από υλικό PVC, η οποία μας άφησε κυριολεκτικά έκπληκτες, όταν την πρωτοείδαμε στις επιδείξεις των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως και δεν μπορούμε παρά να «πετάξουμε» από τη χαρά μας, γιατί χάρη στην Adam’s Shoes, έχουμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε στην καλύτερη ποιότητα.

Επειδή βέβαια τα καλά πράγματα… διαρκούν για πάντα, το «chic and classy» μαύρο πέδιλο, οι λαμπερές και ταυτόχρονα γήινες αποχρώσεις του χαλκού και της πλατίνας, παραμένουν και φέτος η «νούμερο ένα» τάση στα ψηλοτάκουνα, η οποία θα «αγκαλιάσει» για ένα ακόμη καλοκαίρι το βάδισμά μας. Σε κάθε περίπτωση, για να παραμένεις «in fashion» από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και να μην χρειαστεί να κάνεις την παραμικρή «έκπτωση» στο στυλ σου, ποιότητες όπως το «σοφιστικέ» καστόρ, το «αυστηρό» δέρμα και το «μυστηριώδες» σατέν είναι οι κατάλληλες υφές που με το ανάλογο σχέδιο, θα σε κάνουν να «μαγνητίσεις» τα βλέμματα, ακόμη και στην πιο απλή εμφάνισή σου: Στο γραφείο, τα ψώνια ακόμη και σε μία χαλαρή απογευματινή περαντζάδα με τους αγαπημένους σου. Αν πάλι εξακολουθείς να διχάζεσαι και δεν ξέρεις ποια παπούτσια να προτιμήσεις, να θυμάσαι πως φορώντας ένα ζευγάρι Adam’s shoes, θα είσαι κάθε άνετη και κομψή!

Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως η αγαπημένη μας εταιρεία παπουτσιών, δημιούργησε μία ανεπανάληπτη συλλογή που μας εμπνέει και μας προκαλεί να τολμήσουμε να κάνουμε το επόμενο «μεγάλο» βήμα στο στυλ μας! Μη διαστάσεις, λοιπόν, να πειραματιστείς με κάθε σχέδιο της Adam’s Shoes, να «παίξεις» με διαφορετικά στυλ, μοτίβα και αντιθέσεις, να μεταμορφώσεις το βαρετό σε ενδιαφέρον!

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook & Instagram Adam's Shoes, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Facebook Adam's Shoes

Instagram Adam's Shoes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved