Ipanema: Ο «παρτενέρ» σου για ένα ακόμη ξέφρενο καλοκαίρι
G-Fashion

Ipanema: Ο «παρτενέρ» σου για ένα ακόμη ξέφρενο καλοκαίρι

Περνάμε ατελείωτους μήνες νοσταλγώντας, μετρώντας αντίστροφα και πριν καλά το καταλάβουμε, ένας ολόκληρος χρόνος έχει κάνει τον κύκλο του και το καλοκαίρι επιστρέφει το ίδιο «καυτό» και πολλά υποσχόμενο, όπως το προηγούμενο. Όπως και να ‘χει, στο χέρι μας είναι πάντα τι τροπή θα πάρουν τα πράγματα. Εμείς δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για τη στιγμή που το κορμί μας θα αρχίσει να σκουραίνει, τα μαλλιά μας θα γεμίσουν φωτεινές αποχρώσεις και αλμύρα, ενώ γεμάτες αισιοδοξία θα ξεχυνόμαστε με μεγάλες παρέες σε μοναδικές καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Πριν όμως προχωρήσουμε σε όλα αυτά τα… συναρπαστικά, θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε πως διαθέτουμε τον απαραίτητο… εξοπλισμό για να αντεπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις του φετινού καλοκαιριού. Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός ο εξοπλισμός, θυμήσου όλα εκείνα τα απαραίτητα items, τα οποία δεν μπορούσες με τίποτα να αποχωριστείς από τις πρώτες μέρες του Ιούνη μέχρι και τα πρωτοβρόχια του Οκτώβρη. Αυτά φυσικά δεν είναι άλλα από το απαραίτητο αντηλιακό, τα κόκκινα cut eye γυαλιά ηλίου σου, το χειροποίητο μαντήλι που προφυλάσσει το κεφάλι σου από τη… βέβαιη ηλίαση και φυσικά το «αχώριστο» ζευγάρι σαγιονάρες Ipanema, με τις οποίες έχεις σεργιανίσει όλο το Ιόνιο, το Αιγαίο και χωρίς αυτές δεν θα έκανες βήμα!

Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ, για ποιο λόγο σού είναι τόσο απαραίτητες; Θαυμάζοντας τη νέα πολύπλευρη συλλογή Botanicals, με ρομαντικά και rock στοιχεία, δεν μπορούσα παρά να κάνω στον εαυτό μου την ίδια ακριβώς ερώτηση. Τι είναι εκείνο που κάθε χρόνο με κάνει να επιλέγω τις συγκεκριμένες σαγιονάρες; Τότε ήταν που θυμήθηκα όλες εκείνες τις φορές που κυριολεκτικά έσωσαν τόσο εμένα όσο και την εικόνα μου από βέβαιο… fail. Τις Ipanema μου φόρεσα βιαστική και… πέταξα εκείνο το πρωί που παραλίγο να αργήσω στο γραφείο γιατί δεν είχα τι να φορέσω, με αυτές αντικατέστησα επάξια τα ψηλά πέδιλα στο γάμο της ξαδέρφης μου όταν το τακούνι τους με «πρόδωσε» ανεπιστρεπτί και φυσικά, είναι εκείνες που με «οδηγούν» σε κάθε πρωτόγνωρη και ανεπανάληπτη καλοκαιρινή εμπειρία, από βραδιές γεμάτες κέφι και χορό σε κάποιο beach bar, μέχρι τα πιο ήρεμα και παρεΐστικα βράδια στο μπαλκόνι κάποια φίλης ή σε κάποιο θερινό σινεμά της πόλης.

Για όσες από εσάς δεν τις έχουν δοκιμάσει ακόμη, πρέπει να γνωρίζεται πως οι Ipanema δεν είναι ένα ακόμη απλό ζευγάρι σαγιονάρες, αλλά αποτυπώνουν στα μοναδικά prints του, μία αυθεντική βραζιλιάνικη φιλοσοφία, εμπνευσμένη από τον καυτό ήλιο, το ξεφάντωμα, το χορό, τα αδάμαστα κύματα, το φλογερό ταπεραμέντο και όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν το εξωτικό και μακρινό εκείνο μέρος. Φυσικά, τα σχέδια δεν τελειώνουν εδώ, καθώς με μία τεράστια γκάμα από ευφάνταστες μονοχρωμίες, μεταλλικές λάμψεις και elegant χρώματα όπως η πλατίνα, ο χαλκός και η πούδρα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα ανακαλύψεις τουλάχιστον δύο διαφορετικά σχέδια τα οποία θα σε εκφράζουν. Πίστεψέ με, κανείς δεν μπορεί να διαλέξει μόνο ένα!

Αν ψάχνεις λοιπόν φέτος τον κατάλληλο… παρτενέρ να θα συνοδεύει τα βήματά σου στις ξέφρενες χορευτικές φιγούρες του φετινού καλοκαιριού, αυτός δεν είναι άλλος από την Ipanema. Σε συνεργασία μάλιστα με τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς της global ambassador και Βραζιλιάνας pop star Αnitta, να είσαι σίγουρη πως θα υπογράψουν με τον πιο εκρηκτικό και αναπάντεχο τρόπο, το soundtrack του καλοκαιριού σου!

Τη συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα τη βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook (IpanemaGreece) και στο Instagram (Ipanema_Greece), Tηλ. Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

Facebook: Ipanema Greece

Instagram: Ipanema_Greece

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved