Κολλήσαμε! Γιατί κοιτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νυφικά; (photos)
G-Fashion

Κολλήσαμε! Γιατί κοιτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νυφικά; (photos)

Τι συμβαίνει; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ψάχνει για νυφικό; Και αν ναι, ποιος είναι ο τυχερός που θα σταθεί δίπλα της όταν εκείνη ντυθεί νυφούλα; 

Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια να μπήκε στον πειρασμό για να ψάξει για το νυφικό των ονείρων της, όμως αφορμή δεν είναι ένας πιθανός γάμος στο μέλλον αλλά ένα πολύ λαμπερό event μόδας στο οποίο ήταν καλεσμένη.

Ο παγκοσμίου φήμης οίκος νυφικών “Riki Dalal” εγκαινίασε το νέο του flagship κατάστημα στο Κολωνάκι και η παρουσιάστρια έδωσε το παρών και επί τη ευκαιρία είπε να ρίξει και μία ματιά στις νέες τάσης μόδας στις νυφικές δημιουργίες.

Τα εγκαίνια του νέου flagship καταστήματος του Οίκου Bridal Haute Couture “Riki Dalal” στην καρδιά του Κολωνακίου έγιναν παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας αλλά και της ίδιας της σχεδιάστριας Riki Dalal που ταξίδεψε από το Ισραήλ ειδικά για την εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Ισραηλινή εταιρεία μόδας “Riki Dalal” εμπιστεύονται πάνω από 5.000 χιλιάδες νύφες ετησίως ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και πολλοί celebrities όπως η περσινή νικήτρια της Eurovision Netta Barzilai που είναι μια από τις γνωστότερες ambassadors του οίκου.

Για πάνω από 40 χρόνια η αποστολή της ισραηλινής καταγωγής Dalal ήταν απλή - να δημιουργεί το νυφικό των ονείρων κάθε νύφης που ερχόταν στο μαγαζί της. Αυτό δεν άλλαξε μέσα στα χρόνια. Χρησιμοποιώντας το προσωπικό της στυλ -τολμηρές πλάτες, βαθιά ντεκολτέ και περίτεχνες λεπτομέρειες- η Riki Dalal κατάφερε να γίνει γνωστή ανάμεσα στις πιο εκλεπτυσμένες designers του Ισραήλ. Το απαράμιλλο στυλ της την βοήθησε να εξελιχθεί και παρά το ταπεινό της ξεκίνημα κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα brand νυφικών στον κόσμο.

Όλα τα νυφικά είναι ραμμένα στο χέρι από τις καλύτερες/ους μοδίστρες και μόδιστρους του Ισραήλ πάντα υπό την επίβλεψη της Riki. Κάθε νυφικό κατασκευάζεται μοναδικά και σύμφωνα με τη σιλουέτα της κάθε νύφης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved