Αν έβλεπε ο Κουδουνάρης πώς ντύθηκαν οι πρώην παίκτριες του My Style Rocks θα γινόταν έξαλλος (pics)
G-Fashion

Αν έβλεπε ο Κουδουνάρης πώς ντύθηκαν οι πρώην παίκτριες του My Style Rocks θα γινόταν έξαλλος (pics)

Οι πρώην παίκτριες του My Style Rocks, η Τάμτα Μαστοράκη, η Εύα Μπάση και η Έφη Αναστασοπούλου βρέθηκαν στη Μύκονο και εννοείται πως τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα!

Οι τρεις κυρίες του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μόδας, τις οποίες βλέπαμε να αναμετριούνται τηλεοπτικά για το πιο εκλεπτυσμένο στυλ, τώρα που βρέθηκαν στη Μύκονο δεν έδειχναν και τόσο ανταγωνιστικές ανάμεσά τους.

Και γιατί να νιώθουν έτσι αφού δεν είχαν απέναντί τους την κριτική επιτροπή. Αν όμως τύχαινε να συναντήσουν τον Στέλιο Κουδουνάρη, δύσκολα θα κατάφερναν να του αποσπάσουν καλές κριτικές ή υψηλή βαθμολογία.

Ο άλλοτε κριτής -και μάλιστα αυστηρός- του My Style Rocks, είχε πάντα ιδιαίτερα επικριτικό λόγο για τις εμφανίσεις κοριτσιών που δεν του άρεσαν και φαντάζεστε πώς θα αντιδρούσε αν τις έβλεπε με τις συγκεκριμένες εμφανίσεις τους στα σοκάκια!

Όλες τους άκρως καλοκαιρινές και με αρκετά "φορτωμένες" από αξεσουάρ εμφανίσεις, σίγουρα δεν θα κέρδιζαν τον γνωστό σχεδιαστή και κριτή του My Style Rocks ο οποίος δείχνει να αγαπάει πολύ τις πιο minimal επιλογές.

Δείτε παρακάτω τις τρεις κυρίες να περπατούν στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων και θα συμφωνήσετε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved