Μελίνα Ασλανίδου: Η απίστευτη στυλιστική μετάλλαξή της (photos)
G-Fashion

Μελίνα Ασλανίδου: Η απίστευτη στυλιστική μετάλλαξή της (photos)

Η Μελίνα Ασλανίδου από το 2000 που τη γνωρίσαμε μέχρι και σήμερα έχει αλλάξει ριζικά το στυλ και την εμφάνισή της. Το ντροπαλό κορίτσι που αρχικά το μόνο που το ενδιέφερε ήταν η φωνή του άρχισε να ασχολείται και με την εξωτερική του εμφάνιση και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. 

Μπορεί στην αρχή της καριέρας της η Μελίνα Ασλανίδου να μην έδινε ιδιαίτερη σημασία στη μόδα και στις στυλιστικές της επιλογές, με το πέρασμα των χρόνων όμως η λέξη στυλίστας και styling μπήκε στη ζωή της.

Η στυλιστική της μετάλλαξη, όσο πέρναγαν τα χρόνια και όσο η Μελίνα Ασλανίδου καθιερωνόταν στην μουσική βιομηχανία της χώρας μας, άρχισε να φαίνεται.

Στην αρχή των δημόσιων εμφανίσεών της, η τραγουδίστρια, επέλεγε μόνη της ρούχα, μη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο τι θα φορέσει και μη έχοντας στο μυαλό της προφανώς πόσο σημαντική είναι στο χώρο της showbiz, εκτός από το ταλέντο, και η εμφάνιση.

Η μεγάλη αλλαγή στα ρούχα της, όσον αφορά την καθημερινότητά της, εκτός από τις επιλογές στις σκηνές όπου κατά χρονικά διαστήματα εμφανιζόταν, άρχισε να φαίνεται κατά την είσοδό της στο The Voice, το 2014.

Η Μελίνα Ασλανίδου από τότε έχει αλλάξει πολύ και φυσικά μας αρέσει.. Η τραγουδίστρια εξακολουθεί στις δημόσιες εμφανίσεις της να επιλέγει το casual στυλ που της ταιριάζει και νιώθει πιο άνετα με αυτό.

Το gossip-tv έψαξε και βρήκε όλες τις εμφανίσεις της Μελίνας Ασλανίδου και ανακάλυψε και τη στυλιστική εμμονή της τα τελευταία τρία χρόνια.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την απίστευτη στυλιστική μετάλλαξη της Μελίνας Ασλανίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved