Βάσω Λασκαράκη: Οι στυλιστικές επιλογές που δε θέλει να θυμάται (ούτε και εμείς) (photos)
G-Fashion

Βάσω Λασκαράκη: Οι στυλιστικές επιλογές που δε θέλει να θυμάται (ούτε και εμείς) (photos)

Η Βάσω Λασκαράκη έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου από την πρώτη κιόλας ημέρα παρουσίας της στο χώρο. Από τις «Φιλοδοξίες» μέχρι και «Το Σόϊ σου», η Βάσω Λασκαράκη έχει αλλάξει πολύ, όσον αφορά το στιλ της στις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Η Βάσω Λασκαράκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά «Φιλοδοξίες» του Mega αλλά έγινε γνωστή με την συμμετοχή της στο σήριαλ «Πολυκατοικία» και «Κλεμμένα όνειρα».

Η ηθοποιός από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της σε κέρδιζε με το χαμόγελό της, όχι όμως, και με τις στυλιστικές επιλογές της.

Οι πρώτες εμφανίσεις της μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς δεν ήταν και οι πιο πετυχημένες. Η Βάσω Λασκαράκη, ήταν ένα κορίτσι που δεν είχε ασχοληθεί τόσο με το στυλ και την εξωτερική της εμφάνιση. Απλή, μεν, αλλά με λάθος επιλογές τόσο στο ντύσιμό της όσο και στο μακιγιάζ της.

Όσο τα χρόνια πέρναγαν, η Βάσω Λασκαράκη άρχισε, ευτυχώς για εμάς,να αλλάζει το στιλ της, τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η διαφορά του τότε και του τώρα είναι τεράστια.

Αυτό που έμεινε ίδιο είναι το υπέροχο χαμόγελό της και η ευγένειά της που δεν έχει χαθεί στο πέρασμα των χρόνων και της δημοσιότητας.

Δείτε μερικές από τις λάθος αλλά και σωστές στυλιστικές επιλογές της στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved