Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι στιγμές που είχε «τσακωθεί» με το στυλίστα της (photos)
G-Fashion

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι στιγμές που είχε «τσακωθεί» με το στυλίστα της (photos)

Είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της showbiz. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μητέρα δύο παιδιών, είναι ταλαντούχα, όμορφη και επιτυχημένη στο χώρο της υποκριτικής και της παρουσίασης... όχι όμως και όσον αφορά τη μόδα. Γιατί σε αυτόν τον τομέα, μερικές φορές έδινε την εντύπωση πως έχει... τσακωθεί με τον στυλίστα της. 

Η αλήθεια είναι ότι η Ντορέττα τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες στυλιστικές επιλογές. Αυτό, όμως, δεν ίσχυε και σε παλαιότερες εμφανίσεις της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε μία σειρά από δημόσιες εμφανίσεις που με άριστα το δέκα μπορεί και να έπιαναν απλά τη βάση! Δεν ήταν λίγες οι στιγμές εκείνες που αν την έβλεπες, θα πίστευες ότι έβαλε κάτι πρόχειρο πάνω της και βγήκε, όχι όμως για να πάει στο σούπερ μάρκετ αλλά σε κάποια επίσημη θεατρική πρεμιέρα ή σε κάποια εκδήλωση όπου θα ήταν μαζεμένοι πολλοί σταρ της ελληνικής showbiz.

Βρήκαμε φωτογραφικό υλικό όπου η ηθοποιός και παρουσιάστρια απεικονίζεται να εμφανίζεται με ατημέλητα μαλλιά, χωρίς πετικιούρ και με συνδυασμό ρούχων που θα νόμιζες ότι είτε έχει τσακωθεί με τον στυλίστα της, ο οποίος με τη σειρά του για να την... εκδικηθεί της έδινε τις πιο λάθος συμβουλές για να την εκθέσει!

Ευτυχώς, με το πέρασμα των χρόνων, οι ενδυματολογικές επιλογές της βελτιώθηκαν πολύ και μάλιστα κατά καιρούς τα lifestyle περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει στις στήλες των πιο καλοντυμένων γυναικών της showbiz.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μερικές από τις χειρότερες αλλά και καλύτερες στιγμές της Ντορέττας Παπαδημητρίου....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved