Μαρία Μπεκατώρου: Από την απόλυτη ενδυματολογική σύγχυση στον κόσμο του στυλ (photos)
G-Fashion

Μαρία Μπεκατώρου: Από την απόλυτη ενδυματολογική σύγχυση στον κόσμο του στυλ (photos)

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης! Το ξανθό χαμογελαστό κορίτσι έχει αλλάξει ριζικά το στυλ της από τις ημέρες του ΤΗΛΕΑΣΤΥ μέχρι και σήμερα. 

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Μαρίας Μπεκατώρου, πριν από μερικά χρόνια, ήταν, πραγματικά μες στη... σύγχυση. Η παρουσιάστρια εξελίχθηκε στυλιστικά με το πέρασμα των χρόνων και μπήκε σιγά-σιγά στο χώρο της μόδας, κάνοντας μια σειρά από άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις.

Η Μαρία Μπεκατώρου τα τελευταία χρόνια, εκτός από την επαγγελματική της εξέλιξη, κατάφερε να έχει εξέλιξη και στο στυλ της το οποίο άλλαξε ριζικά, αφήνοντας στο παρελθόν τις κακές στυλιστικές επιλογές της.

Η παρουσιάστρια του YFSF θα έλεγε κανείς ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου που βρισκόταν στο ΤΕΛΕΑΣΤΥ ήταν μακριά από τα περιοδικά μόδας αλλά και τις τάσεις της εποχής.

Η Μαρία έχει καταφέρει να αλλάξει τα πάντα εκτός από ένα πράγμα που δε θέλουμε να αλλάξει... το υπέροχο χαμόγελό της και τον χαρακτήρα της!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την απόλυτη στυλιστική μετάλλαξη της Μαρίας Μπεκατώρου... Μερικές φωτογραφίες είμαστε σίγουροι ότι ούτε η ίδια δε θα θυμάται αλλά και δε θα θέλει να θυμάται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved