Τελικά πόσο κοστίζει το περιβόητο φόρεμα που φόρεσαν στο ίδιο event Στεφανίδου-Κοσιώνη; (photos)
G-Fashion

Τελικά πόσο κοστίζει το περιβόητο φόρεμα που φόρεσαν στο ίδιο event Στεφανίδου-Κοσιώνη; (photos)

Το βράδυ της Τετάρτης ένα φόρεμα έγινε το… αντικείμενο του πόθου του γυναικείου πληθυσμού της χώρας μας και όχι άδικα!

Γιατί δεν το φόρεσε μία διάσημη κυρία της ελληνικής σόουμπιζ, ούτε δύο αλλά τρεις!

Που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο φόρεμα από δέρμα σε απαλό καφέ χρώμα με έναν ώμο και μίντι, έχει… ξεπουλήσει!

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα στο Σεπτέμβριο το επέλεξαν για τις λαμπερές εμφανίσεις τους η Ελεονώρα Μελέτη (η οποία και το φόρεσε πρώτη στις 5 Σεπτεμβρίου), η Τατιάνα Στεφανίδου και η Σία Κοσιώνη.

Βέβαια, οι δύο τελευταίες έζησαν τον μεγαλύτερο εφιάλτη του γυναικείου πληθυσμού που είναι φυσικά να εμφανιστείς στην ίδια εκδήλωση φορώντας το ίδιο ρούχο με μία άλλη.

Ήταν στη βραδιά παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ όταν η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε με το συγκεκριμένο φόρεμα μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς, εντυπωσιάζοντας.

Πού να ήξερε όμως, πως σχεδόν μία ώρα αργότερα θα πόζαρε για τους ίδιους φωτογράφους, με το ίδιο φόντο και φυσικά στην ίδια εκδήλωση με το ίδιο φόρεμα η Σία Κοσιώνη η οποία εμφανίστηκε καθυστερημένα στη βραδιά αφού λίγο πριν παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Μετά από λίγα λεπτά… αμηχανίας, επικράτησε η λογική και μάλιστα οι δύο κυρίες απέδειξαν πως έχουν και χιούμορ αφού πόζαραν στους φωτογράφους γελώντας για την… ατυχία τους.

Πράγματι, το φόρεμα πήγαινε και στις δύο αν και το είχαν συνδυάσει με διαφορετικά αξεσουάρ (ευτυχώς). Η Τατιάνα με nude γόβες και αντίστοιχου χρώματος τσαντάκι και η Σία με πιο σκούρα ζώνη και mules.

Στο δια ταύτα όμως! Πόσο στοιχίζει αυτό το φόρεμα που είναι από τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας της φίρμας Simona Corsellini;

Όχι πως θα καταφέρει κάποια από εμάς να το αποκτήσει αφού στο επίσημο site της συγκεκριμένης φίρμας αναφέρεται πως το συγκεκριμένο φόρεμα είναι sold out!

Δείτε στην παρακάτω gallery την τιμή του φορέματος:

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved