Νύφη, κουμπάρα και καλεσμένες με δημιουργίες από τον ίδιο οίκο μόδας σε λαμπερό γάμο! (photos)
G-Fashion

Νύφη, κουμπάρα και καλεσμένες με δημιουργίες από τον ίδιο οίκο μόδας σε λαμπερό γάμο! (photos)

Μπορεί το Σάββατο 28/9 η οικογένεια Κριθαριώτη να βρισκόταν στην Μύκονο για το γάμο του Νίκου Κριθαριώτη και της Ναστάζια Δαρίβα, ταυτόχρονα ο οίκος έδωσε ηχηρό «παρών» και σε έναν ακόμη λαμπερό γάμο στην Αθήνα!

Ο λόγος για τον γάμο της Δήμητρας Λαζαράτου και του Μιχάλη Σταθάτου, όπου η νύφη και οι φίλες της επέλεξαν δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη για την πιο σημαντική τους ημέρα!

Η Δήμητρα φόρεσε ένα ολοκέντητο νυφικό από soutache, cotton και chantilly δαντελάκια κεντημένα στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και κουαφ από μεταξωτό τούλι, με κεντημένη κορδονέ δαντέλα και κρύσταλλα Swarovski.

H λαμπερή Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία ήταν η μια από τις κουμπάρες, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα με έξω τους ώμους και οργάντζα με βολάν από την συλλογή Sping/Summer 2019, που παρουσιάστηκε στο Παρίσι.

Εντυπωσιακή παρουσία είχε και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία επέλεξε μια κόκκινη off-the-shoulder midi δημιουργία Celia Kritharioti από την vintage collection από ταφτά, με λεπτομέρεια από φιόγκους στα μανίκια.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved