«Τσακώσαμε» την Αλεξανιάν εν ώρα shopping therapy! Και ήταν πολύ χαρούμενη! (photos)
G-Fashion

«Τσακώσαμε» την Αλεξανιάν εν ώρα shopping therapy! Και ήταν πολύ χαρούμενη! (photos)

Η Χριστίνα Αλεξανιάν η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά "Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά" εθεάθη να κάνει τα ψώνια της σε μπουτίκ γνωστού brand ρούχων. 

H Kathy Heyndels άνοιξε ένα νέο corner στο 2o όροφο του Attica στο Golden Hall και η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε εκεί για να κάνει τα ψώνια της.

Η εκλεπτυσμένη αισθητική και η γοητεία που προσφέρει ο οίκος στη σύγχρονη γυναίκα, που δίνει σημασία στη δημόσια εικόνα της και ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας, με αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά κομψή, θηλυκή και γοητευτική σε κάθε περίσταση εντυπωσίασε και τη Χριστίνα Αλεξανιάν που σε πολύ καλή διάθεση επέλεξε τα ρούχα που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα της για τον φετινό χειμώνα.

Ο οίκος λατρεύει τα αυθεντικά 100% φυσικά υλικά με βάση πάντα το βαμβάκι και το μετάξι, χρησιμοποιεί ταφτά, σατέν, μουσελίνες, δέρματα και δαντέλες. Πολλά από αυτά κεντιούνται διά χειρός με πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα Swarovski.

Αυτό που αντιπροσωπεύει τον οίκο είναι οι tailor-made παραγγελίες του, ένα ρούχο φτιαγμένο στα μέτρα σας έτσι ώστε να συνδυάζει την κομψότητα με την προσιτή πολυτέλεια. Τα αέρινα φορέματα και τα ιδιαίτερα σχέδια αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της δουλειάς του.

Δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού μέσα από τον νέο χώρο του γνωστού οίκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved