FASHION ALERT: Αυτά είναι τα παπούτσια που θα λατρέψεις τον φετινό χειμώνα!
G-Fashion

FASHION ALERT: Αυτά είναι τα παπούτσια που θα λατρέψεις τον φετινό χειμώνα!

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή με τις περισσότερες απολαύσεις, ο χειμώνας όμως από την άλλη, είναι η ιδανικότερη για όλες εμάς που ασχολούμαστε με τη μόδα.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργούν τις ιδανικές καιρικές συνθήκες για να πειραματιστούμε ακόμη περισσότερο με τις εμφανίσεις μας και σταδιακά να πάμε το στυλ μας ένα βήμα παρακάτω!

Αυτό, βέβαια, συμβαίνει γιατί τον χειμώνα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εποχές, έχουμε στη διάθεσή μας μία ευρεία γκάμα από ρούχα, αξεσουάρ και κυρίως υποδήματα, τα οποία μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε αναπάντεχους και ακόμη πιο πρωτότυπους συνδυασμούς. Τα παπούτσια ειδικότερα, θα έχουν την τιμητική τους μέσα στους επόμενους μήνες, αφού κακά τα ψέματα είναι το αναπόσπαστο κομμάτι που θα «πρωταγωνιστεί» σε κάθε εμφάνιση καθορίζοντας και σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία ενός συνόλου.

Ακριβώς για αυτό, για να μην πάνε δηλαδή οι στυλιστικές σου προσπάθειές στον… βρόντο, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει μία λίστα με τα παπούτσια που υπόσχονται πως όχι μόνο θα αναβαθμίσουν τα look που θα υιοθετήσεις, αλλά θα σε πείσουν να ξεχειμωνιάσεις μαζί τους. Αν πρόλαβες, λοιπόν να κατεβάσεις τα χειμερινά σου ρούχα από το πατάρι, το μόνο που μένει να κάνεις είναι να αναζητήσεις στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes τα σχέδια εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα με το προσωπικό σου στυλ και έπειτα θα είσαι πανέτοιμη να καλωσορίσεις την ερχόμενη σεζόν με κάθε επισημότητα!

Συνοδοιπόροι στην καθημερινότητα

Η πρώτη επιλογή που πρέπει οπωσδήποτε να λάβεις υπόψη σου, είναι εκείνη που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητα. Το γεγονός πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που πιθανότατα θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είναι τολμηρό. Αντιθέτως, όσο πιο τολμηρό και στυλάτο είναι το παπούτσι που επιλέγεις να φοράς σε καθημερινή βάση, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα αποκτήσουν και τα σύνολα με τα οποία θα το συνδυάζεις.

Ένα μονόχρωμο ζευγάρι sock trainers, ένα δίπατο sneaker ή ένα χαμηλό γοβάκι με χοντρό τακούνι τύπου μπαρέτα, το οποίο θα αναδεικνύει επιπλέον το πόδι σου, είναι αναμφίβολα μερικές πολύ βολικές και ευκολοφόρετες επιλογές για κάθε μέρα. Όλα τα παραπάνω σχέδια μπορείς να τα βρεις στην πιο πρόσφατη, χειμερινή κολεξιόν της Adam’s Shoes, με την καλύτερη τιμή και ποιότητα υλικών που υπάρχει στην αγορά!

Για πιο βραδινές εμφανίσεις


Με τόσες διαφορετικές γιορτινές (ή και μη) περιστάσεις να σε περιμένουν μέσα στους επόμενους μήνες, είναι το λιγότερο απαραίτητο να βρίσκεται ένα πιο βραδινό παπούτσι στην παπουτσοθήκη σου, το οποίο θα είναι ικανό να μεταμορφώσει ακόμη και το πιο basic look. Μιας και δεν πρόκειται για ένα ζευγάρι που θα φοράς σε καθημερινή βάση, καλύτερα να προτιμήσεις ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο, όπως είναι τα ψηλοτάκουνα ankle boots που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο και παραμένουν εδώ και χρόνια in fashion ή το πλέον εμβληματικό γυναικείο υπόδημα που δεν είναι άλλο από τις ψηλοτάκουνες γόβες με λεπτό τακούνι. Προτίμησε κάποια ασφαλή απόχρωση που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλές άλλες, όπως είναι το μπορντό, το κόκκινο και το μαύρο, ακόμη και το λεοπάρ, ενώ από ποιότητες το δέρμα, το καστόρ και το λουστρίνι θα δώσουν extra πόντους στα πιο λαμπερά look σου!

Τώρα που πλέον γνωρίζεις ποια είναι τα παπούτσια που πρέπει να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου τον φετινό χειμώνα, μην χάνεις άλλο χρόνο! Αναζήτησε την τελευταία συλλογή της Adam’s Shoes και επέλεξε το ζευγάρι εκείνο που θα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο πέρασμά σου!

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook & Instagram Adam's Shoes, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved