STYLE ALERT: Πώς θα ντύνεσαι σαν τις αγαπημένες σου star από το πρωί έως το βράδυ;
G-Fashion

STYLE ALERT: Πώς θα ντύνεσαι σαν τις αγαπημένες σου star από το πρωί έως το βράδυ;

Έχεις σκεφτεί ποτέ, τι είναι αυτό που σε κάνει να χαζεύεις από θαυμασμό, παρατηρώντας τις εικόνες των αγαπημένων σου celebrities στα περιοδικά και το διαδίκτυο; Είναι η αψεγάδιαστη εμφάνισή τους;

Ο ακαταμάχητος αέρας που καταφέρνουν και εκπέμπουν ακόμη και μέσα από τις φωτογραφίες ή μήπως κάτι άλλο; Κι όμως, γνωρίζω ποια είναι η απάντηση πίσω από το συγκεκριμένο ερώτημα!

Αυτό που μας κάνει όλες, όχι μόνο εσένα, να σαστίζουμε και να αναρωτιόμαστε πώς τα καταφέρνουν να είναι από το πρωί έως το βράδυ στην «πένα» είτε παρευρίσκονται ως καλεσμένοι κάποια λαμπερή εκδήλωση, είτε έχουν βγει απλά για περαντζάδα στα μαγαζιά, είναι φυσικά το ανυπέρβλητο και εντελώς ανεπιτήδευτο στυλ τους. Το γεγονός δηλαδή ότι δεν προσπαθούν ιδιαίτερα για να πετύχουν ένα απόλυτα στυλάτο αποτέλεσμα.

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το επτασφράγιστο μυστικό που «κρύβεται» πίσω από τις εμφανίσεις τους, αυτό δεν είναι άλλο από τα fashion items που επιλέγουν να συμπεριλάβουν σε αυτές. Παρόλα αυτά, αν μέχρι σήμερα πίστευες πως είναι οικονομικοί οι λόγοι που δεν σου επιτρέπουν να αντιγράψεις τα συγκεκριμένα look, ετοιμάσου να αλλάξεις γνώμη γιατί ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα το πετύχεις, καθώς και τα μέρη στα οποία πρέπει να ψάξεις! Διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και να είσαι σίγουρη πως θα λυθούν όλες σου οι απορίες.

Για τα πρωινά στο γραφείο

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνεις για να υιοθετήσεις το στυλ των αγαπημένων σου stars, είναι να αρχίσεις να σκέφτεσαι όπως εκείνοι! Αυτό σημαίνει πως ήρθε ο καιρός να γίνεις ακόμη πιο τολμηρή και δημιουργική με τις εμφανίσεις σου, ακόμη κι αν αυτές προορίζονται για τις πρωινές ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο ή κάνεις τα ψώνια του σπιτιού. Πιο συγκεκριμένα, επενδύοντας σε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια από τη νέα χειμερινή συλλογή της Adam’s Shoes, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις κάνει μία καλή αρχή για να πετύχεις το σκοπό σου.

Τα μοντέρνα σχέδια που περιλαμβάνει, οι μπαρέτες με το χαμηλό τακούνι, τα άνετα ankle boots και τα λίγο πιο rock αρβυλάκια, θα σε βοηθήσουν να πειραματιστείς με τα υπόλοιπα items που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου και να δημιουργήσεις πρωτότυπους συνδυασμούς που θα σε συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ!

Για τα καθημερινά workout σου

Μπορεί τα workout ή οι περίπατοι που σε κρατάνε σε φόρμα, να είναι για εσένα μια αφορμή να περνάς λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις το στυλ σου να πάει κι αυτό… περίπατο. Μην ξεχνάς πως ο λόγος που μία γυναίκα επιλέγει να είναι καλοντυμένη, δεν είναι για να τη βλέπουν οι γύρω της αλλά γιατί έτσι αισθάνεται και η ίδια καλύτερα. Πώς νομίζεις ότι οι αγαπημένες σου ηθοποιοί και τραγουδίστριες, αποπνέουν πάντα αυτή τη σιγουριά, ακόμη κι αν είναι κρυμμένες κάτω από φαρδιά hoodie και φόρμες γυμναστικής; Ακριβώς επειδή νιώθουν όμορφα και συνεπώς όμορφες με τα ρούχα που επιλέγουν.

Για αυτό, είναι σημαντικό και εσύ να βρεις ένα σύγχρονο και κομψό ζευγάρι sneakers, το οποίο θα μπορεί να σε ακολουθεί στις αθλητικές σου δραστηριότητες, χωρίς όμως να κόβει πόντους από τη θηλυκότητα ή το στυλ σου. Ένα παπούτσι που θα σου επιτρέπει να είσαι άνετη και ευέλικτη με τις προπονήσεις σου, αλλά συγχρόνως θα «αγκαλιάζει» την πιο fashion πλευρά σου.

Για μία πιο ξεχωριστή περίσταση

Ακόμη κι αν δεν είχες την τύχη να βρεθείς προσκεκλημένη σε κάποια επίσημη πρεμιέρα ή μία λαμπερή βράβευση, σίγουρα υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές και πολυσήμαντες περιστάσεις που απαιτούν από εσένα να φέρεις στην επιφάνειά την πιο λαμπερή εκδοχή σου! Τα γενέθλια της κολλητής ή της αδερφής σου, η καθιερωμένη επέτειος με τον καλό σου, είναι μόνο μερικές από τις στιγμές που απαιτούν την ανάλογη επισημότητα από εσένα. Να είσαι σίγουρη πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σταθείς στο… ύψος των περιστάσεων, εκτός από το να φορέσεις ένα μοναδικό ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες! Μία διαχρονική μονοχρωμία, όπως το μαύρο, το κόκκινο και το λεοπάρ ή ένα πιο εκκεντρικό και σύγχρονο σχέδιο όπως είναι το snake print, θα είναι σε θέση να αναβαθμίσει ακόμη και το πιο basic outfit. Όποιο κι αν είναι το σχέδιο που σε ενδιαφέρει, θα το βρεις στη πρόσφατη συλλογή της Adam’s Shoes, ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες όπως εσύ, οι οποίες θέλουν και ξέρουν πως να κεντρίζουν το ενδιαφέρον!

Για περισσότερες πληροφορίες, tips και ιδέες: www.adamsshoes.gr, Facebook & Instagram Adam's Shoes, Θεσ/νίκη 2310 682222, Αθήνα 210 9024435, Κύπρος 357 22 346151

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved