Αντώνης Ρέμος για Υβόννη Μπόσνιακ: «Προτιμώ να με γδύνει όχι να με ντύνει» (photos+video)
G-Fashion

Αντώνης Ρέμος για Υβόννη Μπόσνιακ: «Προτιμώ να με γδύνει όχι να με ντύνει» (photos+video)

Σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της Υβόννης Μπόσνιακ ως σχεδιάστριας μόδας βρέθηκε στο πλευρό της ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά της. 

«Ο Αντώνης ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για το σόου, είναι φυσιολογικό να είναι δίπλα μου» είπε με χαρά η Υβόννη Μπόσνιακ μετά το τέλος του σόου της κατά το οποίο παρουσιάστηκε η νέα της κολεξιόν. Ο τραγουδιστής φέτος τον χειμώνα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όμως δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της γυναίκας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που την είδα να πραγματοποιεί ένα από τα όνειρά της» είπε ο Αντώνης Ρέμος στους δημοσιογράφους για τη σύζυγό του και παραδέχτηκε ότι είχε περισσότερο άγχος από ό,τι εκείνη. Όταν ρωτήθηκε αν η Υβόννη τον έχει ντύσει ποτέ, εκείνος είπε με το γνωστό του χιούμορ: «Προτιμώ να με γδύνει όχι να με ντύνει».

Η Υβόννη επίσης μίλησε στους δημοσιογράφους και για τη μεγάλη της αγάπη, την κόρη τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου Ελένη έχει πάρει και αυτή την αγάπη για τα ρούχα... Η Ελένη θα γίνει πέντε χρονών τον Φεβρουάριο, τη αρέσουν τα πολλά χρώματα και λέει «μαμά τώρα σχεδιάζω».

Στην ερώτηση αν ζητάει αδελφάκι η μικρή Ελένη, η Υβόννη αποκάλυψε: «Θα δούμε, για δεύτερο παιδί, αυτή τη στιγμή νιώθω ολοκληρωμένη με την οικογένειά μου, δεν ξέρω όμως αν θα ξαναέρθει άλλο παιδάκι».

Δείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved